fbpx

7 x lieve cadeaus om te geven voor de eerste Moederdag

By 8 mei 2019juli 10th, 2020Baby, Cadeau
cadeau gift verjaardag

Voor een gloednieuwe mama is het een extra bijzondere dag: Moederdag. Aan de partner de taak om een cadeautje te geven namens jezelf en de kleine. Weet je niet zo goed wat? Wij geven je een aantal originele suggesties.

1. Moederdag in coronatijd

Eens per jaar staan alle mama’s van Nederland in het zonnetje. Over deze editie van Moederdag hangt door het coronavirus echter een donker wolkje. Even op bezoek gaan bij je moeder zit er jammer genoeg niet in. Om dit bijzondere moment toch te vieren – en je mama eens te verwennen – sturen wij namens jou één van onze cadeaupakketten.

2. Fotoalbum van het allereerste jaar

Als ouders hebben jullie in het eerste levensjaar van jullie kindje al veel meegemaakt. Hoe leuk is het om al die mooie momenten te bundelen in een fotoalbum? Naast foto’s kun je ook het geboortekaartje erin plakken, wenskaarten van familie en vrienden en andere aandenkens.

3. Vergelijken

Je kunt er nog een schepje bovenop doen door in het album de vergelijking tussen jullie baby en jouw partner uit te lichten. Plak een babyfoto van de mama naast een babyfoto van jullie kindje, doe dit ook met de geboortekaartjes, de eerste verjaardag, eerste badmoment. Om het nog wat extra’s te geven kun je de moeder van je partner vragen wat herinneringen bij de foto’s te schrijven.

4. Het regent complimenten

Het eerste jaar als mama is superspannend. Je hebt geen ervaring, twijfelt aan alles en wil het vooral allemaal perfect doen. Moederdag is daarom de perfecte gelegenheid om je waardering te uiten en simpelweg te zeggen: je doet het supergoed! Vraag daarom aan familie en vrienden waarom zij vinden dat jouw partner een goede mama is en schrijf dit op papiertjes. Deze complimenten kun je dan in een pot stoppen, zodat ze op Moederdag en de dagen daarna er af en toe een complimentje uit kan halen. Je kunt ook gebruik maken van het boekje met liefdesbriefjes en die dan door iedereen laten invullen.

5. Sieraad

Een idee voor alle mama’s met een dochter. Nu zul je denken: een sieraad, wat is daar nu origineel aan? Het gaat om de boodschap erachter. Koop een ketting, ring of oorbellen met de intentie dit een familie sieraad te maken. De mama krijgt het sieraad nu cadeau met het idee dat zij het in de toekomst weer doorgeeft aan jullie dochter. Die geeft hem vervolgens weer door aan haar kind. Mooi! Zorg dus wel dat je een sieraad uitzoekt die bij de mama past.

6. Afdruk van vinger

Om nog in te haken op idee nummer 4: online kun je sieraden laten graveren met de vingerafdruk van je kindje. Hoe speciaal!

7. Fotoshoot

Niets is leuker dan foto’s van jullie kindje. Regel daarom als cadeau voor Moederdag een fotoshoot voor jullie gezin. Geloof ons, dit kan de mama zeker waarderen

8. Mommy time

Laten we eerlijk zijn… het is niet altijd even makkelijk om moeder te zijn. Wij begrijpen heel goed dat mama’s af en toe even een moment voor zichzelf nodig hebben. Regel daarom als verrassing een uitje voor je partner. Dit kan een dagje naar de spa zijn, winkelen met vriendinnen of een avondje naar de film. Jij kunt het beste aanvoelen wat zij leuk vindt. Jij zorgt in ieder geval dat er gezelschap meegaat en dat jij bij de kleine blijft. Succes gegarandeerd!

Bekijk onze producten in de categorie ‘baby’ in de Ideeshop:

Ben je nog op zoek naar een originele manier om de eerste verjaardag van jouw kindje te vieren? Lees dan hier verder.