Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Eerste Moederdag: lieve cadeaus om te geven

Cadeaubox Ideefabriek redenen waarom gepersonaliseerd persoonlijk cadeau moederdag

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor de eerste Moederdag? Laat je inspireren! Verras jouw kersverse mama op deze speciale dag met een van deze unieke geschenken en toon je waardering op een speciale manier. Hier zijn onze cadeau-ideeën.

Herinneringen ophalen op Moederdag

Als ouders hebben jullie in het eerste levensjaar van jullie kindje al veel beleefd. Moederdag is een prachtige gelegenheid om herinneringen op te halen. Dat kan met behulp van een memorybox of een fotolijst. Hier kunnen jullie mooie foto’s van jullie gezin samen in bewaren. Ontdek ze hier:

Redenen waarom

Wil je haar overladen met liefde? Dan is deze cadeaubox perfect! De box bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan om 10 redenen waarom je van haar houdt, 60 redenen waarom je trots op haar bent of 20 redenen waarom zij de beste mama ooit is. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens. We hebben ook een poster-variant:

Cadeaubox voor Moederdag

Heb je al een cadeau maar zoek je een originele manier om het te verpakken? Dan is onze cadeaubox iets voor jou:

Bucketlist

Wat hebben jullie nou altijd samen al willen doen? Maak je dromen waar met deze bucketlist kraskaartenset of koop een traditioneel bucketlistboek op Bol.com.

Mommy time

Laten we eerlijk zijn… het is niet altijd even makkelijk om moeder te zijn. Wij begrijpen heel goed dat mama’s af en toe even een moment voor zichzelf nodig hebben. Regel daarom als verrassing een uitje voor je partner. Dit kan een dagje naar de spa zijn, winkelen met vriendinnen of een avondje naar de film. Jij kunt het beste aanvoelen wat zij leuk vindt. Jij zorgt in ieder geval dat er gezelschap meegaat en dat jij bij de kleine blijft. Succes gegarandeerd! Geef dit ‘doe’ cadeau op een originele manier. Check onze webshop voor inspiratie:

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Search