Verzending op maandag en donderdag | Gratis verzending vanaf €75,-
0
Your Cart

Avontuurlijk cadeau: geef de bucketlist krasboek of kraskaartenset

Krasboek bucketlist Ideefabriek cadeau bucketlistboek dates datetip voorkant

Wil je herinneringen maken met je partner of een andere dierbare? Of misschien wil je juist een avontuurlijk cadeau aan een koppel geven die net is getrouwd of een jubileum viert. Wij hebben een tip: geef een bucketlist met een twist.

Bucketlist krasboek

Geef je partner avontuur cadeau met dit originele krasboek. Het boek is gevuld met 100 activiteiten om samen te ontdekken. Heb je één van de 100 activiteiten voltooid? Kras dan de krassticker weg om aan te geven dat je deze date hebt gedaan. In het boek is ook voldoende ruimte om al jullie uitjes te documenteren. Een uniek, persoonlijk boek voor al jullie avonturen. Bekijk hier meer foto’s:

Bucketlist kraskaartenset

Ook een origineel cadeau om te geven: bucketlist kraskaarten. Creëer samen met een dierbare herinneringen met deze kraskaartenset. De box bevat 52 kraskaarten. Op elke kraskaart staat een activiteit die jullie samen kunnen doen. Wat je gaat doen is een verrassing! Op de voorkant van de kaart staat het thema van de activiteit. Om er achter te komen wat je gaat doen, kras je de zilveren sticker open. Op de achterzijde kun je na afloop het uitje documenteren. De kraskaartenset hebben wij in verschillende varianten: 

Lees ook: