Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Betonparty? Kleinigheidjes die je cadeau kunt geven voor een nieuwe woning

cadeau betonparty klussen kluskist

Steeds meer mensen geven een betonparty, hét alternatief voor een housewarming. Het heeft natuurlijk niet zoveel zin om met een bloemetje aan te komen op zo’n feestje, want het huis moet nog opgeknapt worden. Daarom geven wij originele maar vooral ook nuttige cadeautips.

Bon van Thuisbezorgd

Een nieuwe woning kopen is fantastisch, maar is vaak een drukke en stressvolle periode. Er moet geklust worden, interieur shoppen, verhuisdozen in- en uitpakken… Je bent vaak zo druk dat koken er een beetje bij inschiet. Daarom is een bon van bijvoorbeeld Thuisbezorgd een perfect cadeautje om te geven op een betonparty.

Gereedschapskist met klusmateriaal

Moeten de nieuwe huiseigenaren veel klussen aan hun nieuwe stekkie? Koop dan een gereedschapskist en vul die met klusmateriaal. Denk aan handschoenen, schroevendraaiers, schuurpapier… Het voordeel van dit cadeau is dat je het zelf zo duur kan maken als je zelf wilt. Wil je het extra persoonlijk maken? Fleur dan de gereedschapskist op met washi tape en hang labeltjes aan de producten met een kleine boodschap daarop.

betonparty klussen
Beeld: Ideefabriek

Champagne

Een nieuw huis, dat moet natuurlijk gevierd worden. Geef daarom champagne cadeau en hang een label aan de fles met de tekst: openmaken wanneer jullie officieel zijn verhuisd. Als het klussen en verhuizen dan eindelijk klaar is, dan heb jij een steentje bijgedragen aan het feestelijke moment.

Betonparty cadeau: schoonmaakpakket

cadeau betonparty klussen kluskist
Beeld: Ideefabriek

Het hoort helaas bij een nieuw huis: schoonmaken. Dat betekent dat je vaak behoorlijk wat moet poetsen en boenen voor je kunt verhuizen. Help de klussers daarom een handje en geef ze een mand/kist/emmer vol met schoonmaak benodigdheden.

Bellijst voor nood en een bon van de bouwmarkt

bellijst nieuwe woning betonparty
Beeld: Ideefabriek

Een cadeau waar je klussers heel blij mee maakt: een bon van de bouwmarkt. Niet een heel origineel cadeau, maar wel heel erg handig. Om er nog iets origineels en persoonlijks van te maken kun je een lijst opstellen met handige telefoonnummers om te bellen in geval van nood. Op de lijst kun je het telefoonnummer van de lokale snackbar zetten, van de dichtstbijzijnde bouwmarkt en bijvoorbeeld van de gemeente.

Neem een kijkje in onze shop:

Zoek