Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Cadeau 50 jaar getrouwd: originele ideeën

Memorybox L cadeau 50 jaar getrouwd 25 jaar getrouwd cadeau origineel cadeau-idee gepersonaliseerd

Wat is een origineel cadeau om te geven aan een koppel dat binnenkort 50 jaar getrouwd is? We begrijpen dat dilemma maar al te goed. Daarom denken we graag met je mee. Hier een aantal unieke cadeau-ideeën voor een 50-jarig trouwjubileum van je opa en oma, ouders of andere dierbaren.

Gepersonaliseerde giftbox

Stel een gepersonaliseerde giftbox samen. Denk aan lekkere spullen om te ontspannen of items voor een lekkere borrel die ze samen kunnen nuttigen. Maak het extra persoonlijk door de box te bedrukken met een persoonlijke tekst. Shop een giftbox hier:

Aandenken aan 50 jaar huwelijk

Ideefabriek heeft schitterende gepersonaliseerde glazen items die perfect zijn als jubileumcadeau. Geef bijvoorbeeld een glazen memorybox vol foto’s van het echtpaar. Bekijk hier de details van onze glazen items:

Cadeau 50 jaar getrouwd: redenen waarom

Wil je het bruidspaar overladen met liefde? Dan is deze cadeaubox perfect, ook leuk om dit cadeau samen met alle gasten van het jubileumfeest te geven! De box bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan om 50 redenen waarom we van jullie houden of 50 redenen waarom jullie het meest fantastische koppel ooit zijn. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens. We hebben ook een poster-variant:

Geef jubileumcadeau op originele manier

Soms hoeft het cadeautje niet per se origineel te zijn, maar kun je dat wel creëren door een unieke presentatie. Stel je wilt het echtpaar als cadeau een romantisch diner aanbieden of een nachtje weg naar keuze, gebruik dan een onthullingskaart om dit te onthullen. Zo heb je toch nog een uniek cadeau!

Proost op het bruidspaar

Stel een drankpakket samen, maar geef het een twist. Hoe? Door het originele label te vervangen met onze Ideefabriek-etiketten. Op het etiket kun jij bijvoorbeeld de gelegenheid schrijven van wanneer het stel het drankje mag drinken. Hierdoor wordt het extra persoonlijk. Denk aan:

  • Proost op: jullie volgende huwelijksjubileum
  • Proost op: de eerstvolgende date night

Shop de etiketten hier:

Bucketlist kraskaarten

Nog een leuk cadeau voor een echtpaar: een bucketlist. Stellen kunnen deze set gebruiken om hun dromen waar te maken. Niets leuker dan dat! Wil je een traditioneel bucketlistboek? Die scoor je op Bol.com.

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Zoek