Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Cadeau voor eerste heilige communie of lentefeest: originele cadeautips

Geldkaart Ideefabriek envelop A5 wenskaart

Welk cadeau geef je aan je dochter, metekind of neefje die binnenkort deelneemt aan hun eerste heilige communie of een lentefeest viert? Wij hebben genoeg ideeën voor een speciaal geschenk voor deze belangrijke gelegenheid.

Memorybox: een aandenken aan de eerste heilige communie of het lentefeest

De eerste communie of het lentefeest is een belangrijke dag, niet alleen voor het kind maar ook voor de familie en vrienden. Verzamel deze kostbare herinnering in onze speciale glazen memorybox. Vul de box met foto’s van deze dag en/of nodig alle gasten uit om hun wensen en herinneringen in de box te delen. Misschien heb jij zelf een uniek idee voor de invulling van de box! Ontdek hier meer foto’s en details:

Gepersonaliseerde giftbox

Wat geef je tijdens een communie of lentefeest? Wat dacht je van een gepersonaliseerde giftbox! Wij bedrukken de box met een persoonlijke tekst op de boven- en binnenkant. Vervolgens kun je zelf de cadeaubox vullen met leuke cadeautjes. Shop een giftbox hier:

Gepersonaliseerde glazen items

Naast onze memoryboxen hebben we nog meer glazen items die wij personaliseren. Dit zijn niet alleen originele cadeaus, maar ook een waardevolle aandenken aan deze feestelijke mijlpaal. Bekijk hier alle glazen items op je gemak:

Geef geld of ‘doe’ cadeau op een originele manier voor eerste heilige communie of lentefeest

Wil je geld geven aan het kind die zijn eerste heilige communie doet of lentefeest geeft? Goed idee! Kinderen vinden het vaak leuk om zelf iets uit te zoeken. Ook leuk: geef een tegoedbon voor een gezellig uitje samen. Naar de bioscoop, dierentuin of wellicht een nachtje weg. Voor allebei de opties hebben wij originele manieren hoe je dit kunt geven. Denk aan een kraskaart of ballonkaart. Check onze webshop voor inspiratie:

Lees ook:

Zoek