Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Hoe geef je een weekend weg cadeau: originele manieren

Kraskaart a5 Ideefabriek - Pak je koffer - cadeau nacht weg hoe weekend weg cadeau geven verrassingsweekend weekend weg

Hoe verras je iemand met een weekendje weg als cadeau? Wij staan klaar om je te helpen en te inspireren. Door het op een originele manier te presenteren met deze onthullingskaarten, maak je de verrassing compleet.

Message in the bottle

Ben je op zoek naar een unieke manier om een weekendje weg of een speciale bestemming te onthullen? Ontdek onze Message in the bottle. In dit flesje stoppen wij jouw persoonlijke bericht. Wanneer je de kaart overhandigt, kan de ontvanger het briefje eruit halen en de verrassing ontdekken. Een originele en leuke manier om je weekendje weg te onthullen.

Verrassing voor weekendje weg in een ballon

Hoe geef je een weekend weg cadeau? Met onze ballonkaart of onthullingsbox! In de ballon bevindt zich niet alleen feestelijke confetti, maar ook een bericht met jouw cadeau. Wij zorgen ervoor dat dit bericht zorgvuldig in de ballon wordt geplaatst.

Wanneer de ontvanger de ballon ontvangt, kan hij of zij de ballon opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die aan de kaart of box is bevestigd. Op dat moment dwarrelt de confetti neer en onthult het briefje het cadeau. Een zeer originele en spontane onthulling!

Hoe geef je een weekend weg cadeau? Met een kraskaart!

Nog een leuke manier om je cadeau te onthullen: probeer onze kraskaart! Met dit leuke concept schrijf je op de kaart wat jullie gaan doen, zoals een nachtje of weekendje weg. Vervolgens plak je de bijgeleverde krassticker eroverheen. Zodra de ontvanger de kraslaag wegschraapt, wordt het geschenk onthuld. Het is een eenvoudige, maar buitengewoon originele manier om je cadeau te presenteren!

Is dit hoe je een weekend weg cadeau wilt geven? Wij hebben een uitgebreide collectie aan kraskaarten. Neem snel een kijkje in onze webshop:

Lees ook:

Lees ook:

Zoek