Gratis verzending vanaf €75,- | Vandaag besteld? Verzending binnen 1 - 4 werkdagen 🚚
Search
Winkelwagen

Weekendje weg cadeau: zo verras je iemand met verrassingsweekend

Kraskaart Ideefabriek cadeaubon avontuur

Wil je iemand verrassen met een nachtje of weekendje weg? Wat een superleuk idee! Maak deze verrassing compleet door je cadeau op een originele manier te geven. Wij geven je inspiratie. 

Geef een kraskaart

Kras en ontdek het cadeau: dat is in een notendop het concept van een kraskaart. Op de kaart schrijf je wat jullie gaan doen, zoals een nachtje of weekendje weg. Vervolgens plak je de krassticker eroverheen en ben je klaar om het cadeau te geven. Eenvoudig, maar heel origineel! Check onze webshop voor inspiratie:

Onder de krassticker kun je het cadeau opschrijven, zoals: we gaan een nachtje naar Antwerpen. Maar je kunt het ook extra spannend maken. Schrijf onder de krassticker de coördinaten op van jullie bestemming. Aan de hand van deze cijfers moet diegene raden waar jullie naartoe gaan.

Verrassing voor weekendje weg in een ballon

Nog een originele manier om een nachtje of weekendje weg te onthullen: onze ballonkaart of onthullingsbox. De ballon in de box of op de kaart moet je opblazen en doorprikken. In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje met jouw cadeau. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Eenmaal de ballon doorgeprikt, regent het confetti en valt het briefje met jouw bericht op de grond. Een originele en spontane onthulling!

Message in the bottle

Onthul het weekendje of de bestemming met onze Message in the bottle. In het flesje stoppen wij jouw bericht. Als jij de kaart geeft, pakt de ontvanger het flesje en haalt het briefje eruit. Een originele en leuke manier om je weekendje weg te onthullen.

Lees ook:

Search