Gratis verzending vanaf €75,- | Vandaag besteld? Verzending binnen 1 - 4 werkdagen 🚚. | Bestel op tijd! Het is erg druk bij de bezorgdiensten.
Winkelwagen

Cadeaubon op maat: zo maak je je eigen persoonlijke en originele tegoedbonnen

kraskaart ideefabriek cadeau tegoedbon cadeaubon krassen voorbeeld

Wil je iemand een nachtje weg cadeau doen, een high tea of bijvoorbeeld een lunch? Schrijf het niet op een kaartje, maar maak er een speciaal moment van. Hoe? Door een persoonlijke cadeaubon te maken. En wij helpen je een handje!

In onze shop hebben wij originele cadeaubonnen die je zelf kunt personaliseren.

Ballonkaart

Met de ballonkaart is het echt een feestje om een cadeau te geven! Hoe werkt het? Simpel! Blaas op, prik door en ontdekt wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje met jouw boodschap. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Wanneer jij de ballonkaart geeft, moet diegene de ballon opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die op de kaart is geplakt. Eenmaal de ballon doorgeprikt, regent het confetti en valt het briefje met jouw boodschap op de grond. Een super originele en spontane onthulling! Klik bij het bestellen op ‘gepersonaliseerde boodschap’ en geef door wat er op het briefje moet:

Kraskaart op maat

Presenteer je cadeau met deze originele kraskaart. Hoe werkt het? Schrijf het cadeau op in de ronde cirkel. Plak vervolgens de gouden krassticker – die je erbij krijgt – overheen. De jarige moet vervolgens de sticker open krassen om erachter te komen wat het cadeau is. Simpel, maar super origineel! Shop ‘m hier:

The birthday dilemma

Met ‘the birthday dilemma’ stel je de persoon in kwestie voor een lastig dilemma; welk cadeau kies je? Na het overhandigen van de tegoedbon leg je de spelregels uit. De jarige begint met het openmaken van envelop één. Daar zit een briefje in waarop je het cadeau omschrijft. Hij of zij moet nu kiezen of ze voor dit cadeau wil gaan of gaat kijken wat er in envelop twee zit. Kleine adder onder het gras: als hij/zij voor envelop twee heeft gekozen, dan mag diegene niet meer terug naar envelop één. Dat cadeau komt te vervallen. Bij envelop twee is er na het openmaken hetzelfde dilemma; of het cadeau accepteren of gaan voor envelop drie. Heeft de gelukkige eenmaal voor envelop drie gekozen, dan wordt dat wat er in die envelop zit het definitieve cadeau.

Ben je enthousiast over dit unieke verjaardagscadeau? Met de Ideefabriek-printable kun je heel makkelijk dit cadeau zelf maken en geven. In de webshop kun je printable kopen en vervolgens downloaden. Het enige wat je nog hoeft te doen is de envelopjes op de printable te plakken en de briefjes met het cadeautje erop in de enveloppen te stoppen.

Lees ook: