fbpx

Cadeaubon op maat: zo maak je je eigen persoonlijke en originele tegoedbonnen

kraskaart ideefabriek cadeau cadeaubon krassen verjaardag

Wil je iemand een nachtje weg cadeau doen, een high tea of bijvoorbeeld een lunch? Schrijf het niet op een kaartje, maar maak er een speciaal moment van. Hoe? Door een persoonlijke cadeaubon te maken. En wij helpen je een handje!

In onze shop hebben wij originele cadeaubonnen die je zelf kunt personaliseren.

Ballonkaart

Met de ballonkaart is het echt een feestje om een cadeau te geven! Hoe werkt het? Simpel! Blaas op, prik door en ontdekt wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje met jouw boodschap. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Wanneer jij de ballonkaart geeft, moet diegene de ballon opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die op de kaart is geplakt. Eenmaal de ballon doorgeprikt, regent het confetti en valt het briefje met jouw boodschap op de grond. Een super originele en spontane onthulling! Klik bij het bestellen op ‘gepersonaliseerde boodschap’ en geef door wat er op het briefje moet:

Tegoedbonnen

cadeau tegoedbonnen ideefabriek

Beeld: Ideefabriek

Niet één, maar een boek vol met tegoedbonnen! In het boekje zitten twaalf cadeaubonnen voor een dagje weg, etentje, lunch en nog veel meer. Twee bonnen zijn zelfs blanco en zijn dus naar eigen keuze in te vullen. De bonnen scheur je makkelijk uit, je kan ze dichtvouwen tot envelop en sluiten met de bijgeleverde stickers. Ideaal toch? We hebben ook een variant voor mama’s:

Kraskaart op maat

kraskaart ideefabriek cadeau cadeaubon krassen

Beeld: Ideefabriek

Presenteer je cadeau met deze originele kraskaart. Hoe werkt het? Schrijf het cadeau op in de ronde cirkel. Plak vervolgens de gouden krassticker – die je erbij krijgt – overheen. De jarige moet vervolgens de sticker open krassen om erachter te komen wat het cadeau is. Simpel, maar super origineel! Shop ‘m hier:

Cadeaudoosje

cadeau wensdoosje goed gedaan ideefabriek

Beeld: Ideefabriek

Nog een toffe manier om een cadeaubon te geven: in speciale cadeaudoosjes! Wij hebben diverse doosjes voor verschillende gelegenheden. In elk doosje kun je geld of een cadeaubon stoppen, maar er zit ook nog wat extra’s bij. Bekijk hier meer informatie en foto’s:

Lees ook:

Vanwege drukte bij PostNL kan je bestelling een langere levertijd hebben 📦 Volg je pakket via de track & trace-code Shop hier