Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Cadeautip! 5 x originele abonnementen om cadeau te geven

cadeau gift verjaardag

Het is ook altijd hetzelfde liedje: je broer, zus, vriend of vriendin is jarig en je weet niet wat je cadeau moet geven. Misschien maar een tijdschrift-abonnement? Boring! Wij hebben vijf originele abonnementen gevonden die jij iemand cadeau kunt doen.

Wijnabonnement

Is de jarige dol op wijn? Dan is een wijnabonnement zeker een aanrader. Bedrijven als Baltazar verkopen diverse abonnementen. De jarige krijgt dan iedere maand een box thuisbezorgd met verschillende flessen wijn erin. Een wijnbox kost 35 euro. Interesse? Meer informatie bekijk je op de website van Baltazar.

Kunstabonnement

Een uniek en origineel cadeau is een kunstabonnement. Hoe werkt het? Met een kunstabonnement kun je kunst lenen of kopen. Wanneer je het leent spreek je een bepaalde periode af dat je het kunstwerk in huis mag hebben. Na deze periode lever je het weer in en kun je het weer ruilen voor een nieuw werk. Nieuwsgierig? Bij SKB Kunstbon kun je vanaf €30,- een abonnement cadeau geven. Bekijk hier de website.

Koffie-abonnement

Bij sommige koffiezaken kun je een strippenkaart kopen. Een ideaal cadeau voor echte koffiejunkies. Zo spotten wij dat je bij de Coffeecompany een strippenkaart voor €13,50 kunt kopen. Dan krijg je 15 ‘coffee credits’ en ook nog eens 20 procent op je koffie. Ben je verkocht? Hier lees je er meer over.

Bierabonnement

Bier zorgt voor veel plezier! En vooral met dit abonnement maak je menig bierliefhebber dolblij. Bij Hello Bier kun je een 3, 6 of 12 maanden abonnement nemen. Elke maand krijgt de jarige dan een bierbox opgestuurd met verschillende biertjes daarin. Drinkt diegene maar één bepaalde soort bier? Dan kun je ook gaan voor een pakket die alleen maar dat soort bier levert. Handig! Alle bierpakketten bekijk je op de website van Hello Bier.

Chocolade-abonnement

Oelalala… Hier maak je de meeste vrouwen zeker blij mee. Bij Chocstar kun je dit verrukkelijke abonnement onder andere kopen. Elke maand krijg je dan verschillende chocolade combinaties thuis toegestuurd. Je kunt kiezen uit drie verschillende abonnementen: 3, 6 en 12 maanden. Prijzen zijn vanaf €47,50. Meer informatie bekijk op de website van Chocstar.

Neem een kijkje in onze shop:

Search