Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Cadeautip: zo maak je een cadeaubon geven leuk en origineel

Kraskaart Ideefabriek cadeaubon avontuur hoe weekend weg cadeau geven

Een cadeaubon is een leuk cadeau om te geven, maar stiekem wel een beetje saai. Wij geven je tips hoe je met een klein beetje extra moeite een cadeaubon leuker kunt maken.

Cadeaubon geven

De truc is om de cadeaubon leuk aan te kleden. Om er wat extra’s bij te doen en er een pakketje van te maken. Wat moet er dan in het pakketje? Dan hangt af van de cadeaubon. Om je een handje op weg te helpen geven wij je wat voorbeelden hoe je een leuk pakketje kunt maken met een cadeaubon:

  • Een bon van de slijterij: wikkel de cadeaubon om een paar biertjes (of ander drankje) heen
  • Een bon van een kledingwinkel: koop een leuke accessoire zoals een haarband, nagellak of ketting bij
  • Een bon van een planten of bloemenwinkel: koop een klein plantje en hang de cadeaubon eraan
  • Een bon van een restaurant/delicatessenwinkel: maak een klein pakketje met delicatessen en doe de bon erbij

Geef een (kras)kaart

Geef je geen cadeaubon van een winkel, maar wil je een ‘doe’ cadeau tegoed geven? Gebruik dan één van onze originele tegoedbonnen. Eenvoudig, maar heel origineel! Check onze webshop voor inspiratie:

Verrassing voor weekendje weg in een ballon

Nog een originele manier om een ‘doe’ cadeau te onthullen: onze ballonkaart of onthullingsbox. De ballon in de box of op de kaart moet je opblazen en doorprikken. In de ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje met jouw cadeau. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Eenmaal de ballon doorgeprikt, regent het confetti en valt het briefje met jouw bericht op de grond. Een originele en spontane onthulling!

Message in the bottle

Onthul jouw ‘doe’ cadeau met onze Message in the bottle. In het flesje stoppen wij jouw bericht. Als jij de kaart geeft, pakt de ontvanger het flesje en haalt het briefje eruit. Een originele en leuke manier om je cadeau te onthullen.

Geef een geldkaart

Op een originele manier geld cadeau geven? Doe het met deze geldkaart van Ideefabriek. In het envelopje op de kaart stop je een geldbedrag naar keuze. Dankzij de bedrukte goudfolie tekst ‘Dikke zoen en wat poen’ is het voor de ontvanger direct duidelijk wat de bedoeling is. Op de achterkant is er ook nog genoeg ruimte om een persoonlijke boodschap te schrijven.

Lees ook:

Zoek