Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Valentijnscadeau: romantische cadeaus om aan je partner te geven

vierkante glazen box ideefabriek voorbeeld vrije keus

14 februari staat in teken van Valentijnsdag. De dag van de liefde. Voordat je een standaard bloemetje of chocolaatje koopt, hebben wij leuke en originele cadeautjes voor je om jouw geliefde een onvergetelijke dag te bezorgen.

Herbeleef een date

Neem jouw valentijn mee op reis terug in de tijd. Bedenk een date die jullie hebben gehad waar je met veel plezier aan terugdenkt. Dat kan jullie eerste date zijn of een date op een bijzondere locatie… van alles! Zodra je hebt besloten wat je lievelingsdate is, ga je alles regelen om dit afspraakje opnieuw te beleven.

Organiseer een lievelingsdag

Inmiddels weet je wel waar jouw valentijn van houdt. Hoe leuk is het dan om een lievelingsdag te organiseren voor diegene. Maak zijn of haar lievelingsontbijt, zet zijn of haar lievelingsmuziek op, ga naar zijn of haar favo hotspot voor een lekkere lunch etc. Je kunt het zo gek niet bedenken als het maar zijn of haar favorieten dingen zijn. Wie weet wordt dit dan wel jullie lievelingsdag.

Redenen waarom

Wil je iemand overladen met liefde? Dan is deze cadeaubox perfect! De box bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan om 10 redenen waarom je van hem of haar houdt of 60 redenen waarom je trots op diegene bent. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens. We hebben ook een poster-variant:

Geef het op een originele manier

Ga je voor een ‘doe cadeau’? Onthul dit dan op een originele manier. Denk aan een message in the bottle, kraskaart of ballonkaart. Check onze webshop voor inspiratie:

Gepersonaliseerde giftbox

Stel een gepersonaliseerde giftbox samen. Denk aan lekkere spullen om te ontspannen of items voor een lekkere borrel die jullie samen kunnen nuttigen. Maak het extra persoonlijk door de box te bedrukken met een persoonlijke tekst. Shop een giftbox hier:

Let’s make memories

Valentijn is een mooi moment om herinneringen op te halen. Doe dit met een memorybox of fotolijst. Hier kun je mooie foto’s van jullie samen in doen. Shop hier:

Bucketlist

Wat hebben jullie nou altijd samen al willen doen? Maak je dromen waar met deze bucketlist kraskaartenset of koop een traditioneel bucketlistboek op Bol.com.

Geloften bruiloft

Zijn jullie al getrouwd? Hoe romantisch is het om jullie geloften aan de muur te hebben. Een liefdevolle herinnering aan één van de mooiste dagen van jullie leven: een poster van jullie geloften. Perfect om als valentijnscadeautje te geven. Wij maken deze printable voor jou op maat:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Zoek