Skip to main content

3 x geef je geliefde een romantisch valentijnscadeau

By 20 november 2017januari 27th, 2021Cadeau, Partner, Verrassing
liefde hart

Het klinkt misschien nog ver weg, maar voordat je het weet is het weer 14 februari: Valentijnsdag. En voordat je weer met een standaard bloemetje of chocolaatje aankomt, hebben wij leuke en originele cadeautjes voor je om jouw geliefde een onvergetelijke dag te bezorgen.

Bloemetje 2.0

Je kunt natuurlijk een bloemetje als valentijnscadeau geven, maar als je dit doet doe het dan goed. Wat dacht je ervan om een bloemetje te laten bezorgen bij zijn/haar werk of school. Dat is nog eens een verrassing die jouw geliefde niet aan ziet komen. Om het helemaal af te maken kun je er ook een liefdesbrief bij doen. Een liefdesbrief? Ja! Schrijf op papier hoe blij je met jouw liefje bent en wat hem/haar zo bijzonder maakt.

Herbeleef een date

Neem jouw valentijn mee op reis terug in de tijd. Bedenk een date die jullie hebben gehad waar je met veel plezier aan terug denkt. Dat kan jullie eerste date zijn of een date op een bijzondere locatie… van alles! Zodra je hebt besloten wat je lievelingsdate is ga je alles regelen om dit afspraakje opnieuw te beleven. hetzelfde restaurantje of hetzelfde uitje. Maar dat niet alleen: doe ook dezelfde outfit aan als toen, spreek op hetzelfde tijdstip af en haal hem/haar op dezelfde manier op. Dan beleven jullie weer even die ene romantische date en kunnen jullie kletsen over hoeveel leuke dingen jullie al hebben meegemaakt samen.

Organiseer een lievelingsdag

Inmiddels weet je wel waar jouw valentijn van houdt. Hoe leuk is het dan om een lievelingsdag te organiseren voor diegene. Maak zijn of haar lievelingsontbijt, zet zijn of haar lievelingsmuziek op, kijk de lievelingsfilm plus lievelingssnack van jouw geliefde. Je kunt het zo gek niet bedenken als het maar zijn of haar favorieten dingen zijn. Wie weet wordt dit dan wel jullie lievelingsdag.

Leuke cadeaus om te geven op Valentijnsdag

Ideefabriek heeft vakantie van 2 t/m 22 augustus 🌴 Bestel dus op tijd! Alle bestellingen geplaatst t/m vrijdag 30 juli 16:00 worden nog voor onze vakantie verzonden. Alle bestellingen die geplaatst worden na vrijdag 30 juli 16:00 worden vanaf 23 augustus verzonden op volgorde van binnenkomst. Shop hier