Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Feestje voor 40 of 60 jaar: geef of speel de verjaardagsquiz

verjaardagsquiz verjaardag 60 jaar ideefabriek

Ken jij iemand die binnenkort 40 of 60 jaar wordt? Of ben je binnenkort zelf het feestvarken en zoek je leuke entertainment voor deze bijzondere mijlpaal? Dan is deze verjaardagsquiz perfect! Met dit spel reis je terug in de tijd.

In de doos zitten quizvragen over gebeurtenissen uit de geschiedenis en de popcultuur. Zoals: in welk jaar viel de Berlijnse muur? Of: welke artiest won met J’aime la vie in 1986 het Eurovisiesongfestival? Kortom: wat herinner jij je nog van je jeugdjaren?

Cadeautip én entertainment voor op je feestje

De verjaardagsquiz is een toepasselijk cadeau om te geven. Zeker voor spelletjesliefhebbers! Het brengt de jarige weer even terug naar die goede ouwe tijd. En leuk om hem of haar gelijk te testen op de kennis van zijn of haar jeugdjaren.

Het is niet alleen geschikt als verjaardagscadeau, je kunt de verjaardagsquiz ook scoren voor je eigen feestje. Een quiz zorgt gelijk voor een leuke informele sfeer op je feestje. Zeker als je gasten elkaar niet zo goed kennen, is dit de perfecte manier om het gezelschap met elkaar te mengen. Je kunt ervoor kiezen om met het hele gezelschap gezamenlijk te spelen, in pubquizstijl bijvoorbeeld. Maar het is ook leuk om het spel op de tafel neer te zetten en de gasten zelf te laten spelen.

Shop hier

Interesse? Check hier foto’s en details:

Zoek