Gratis verzending vanaf ÔéČ75,- ­čôŽ | Bestelling verzonden binnen 1 tot 3 werkdagen

Ideefabriek

voor bijzondere momenten

0

Your Cart

Geslaagd? Deze 7 originele cadeaus zijn perfect voor geslaagden

lampionnen feest lampion slingers

Ga je binnenkort naar een feest van iemand die afgestudeerd is? Wij zetten zeven leuke en originele cadeaus voor je op een rijtje die je geslaagden kunt geven voor zijn of haar afstuderen.

Bucketlist

Nadat je bent afgestudeerd kun je direct gaan werken, maar veel mensen nemen eerst nog een tussenjaar. In dat jaar gaan ze op reis of gaan ze gewoon even iets heel anders doen. Goed moment om te gaan nadenken over je bucketlist! Misschien kunnen ze een aantal punten van de bucketlist direct al uitvoeren.

Tip: wij verkopen ook cadeaupakketten. Dan versturen we het pakket direct naar de geslaagde, inclusief handgeschreven kaartje:

Een nieuwe tas

katoenen tas fantastisch ideefabriek
Beeld: Ideefabriek

Iemand die geslaagd is hangt altijd de vlag uit met daaraan zijn of haar schooltas. Maar als het goed is hebben die saaie schooltas helemaal niet meer nodig. Tijd voor vernieuwing! Geef daarom een tas cadeau. En ja, je mag ook het grapje ‘Je bent fanTAStisch gebruiken’. Je kunt zelfs een eigen tas maken!

Geslaagd voor rijbewijs

Is diegene niet geslaagd voor zijn examen, maar voor zijn autorijbewijs? Geef diegene een wijn- of bierpakketje, maar doe daar een paar pakken Autodrop bij. Grappig ├ęn lekker!

Master

Is iemand geslaagd voor zijn master? Geef dan een fles J├Ągermeister cadeau en doop het om tot een J├Ągermaster. Dit kun je doen door het originele label te verwijderen en te vervangen met een eigen creatie. Of door het simpelweg op een kaartje te schrijven en aan de fles te hangen.

Tijd voor ontspanning

Het is nu feest, maar als het goed is heeft de geslaagde de afgelopen weken hard moeten bikkelen om hier te komen. Tijd voor ontspanning. Je kunt een ontspannen activiteit cadeau geven, zoals een bon voor een manicure, pedicure of massage. Helemaal leuk als je meegaat of de afspraak al hebt ingepland als verrassing.

Vriendenboekje/adresboekje

Geef een vriendenboekje of adresboekje cadeau! Het is niet alleen een origineel cadeau, maar ook praktisch! De geslaagde wil vast en zeker in contact blijven met oud-klasgenoten.

Populairste producten in de Ideeshop:

Je kunt natuurlijk ook geld geven. Wij laten je hier leuke manieren zien hoe je dit kunt doen.

Shop hier onze kraskaarten ­čÄü Shop hier