Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Geslaagd? Deze 7 originele cadeaus zijn perfect voor geslaagden

lampionnen feest lampion slingers

Ga je binnenkort naar een feest van iemand die afgestudeerd is? Wij zetten zeven leuke en originele cadeaus voor je op een rijtje die je geslaagden kunt geven voor zijn of haar afstuderen.

Bucketlist

Nadat je bent afgestudeerd kun je direct gaan werken, maar veel mensen nemen eerst nog een tussenjaar. In dat jaar gaan ze op reis of gaan ze gewoon even iets heel anders doen. Goed moment om te gaan nadenken over je bucketlist! Misschien kunnen ze een aantal punten van de bucketlist direct al uitvoeren.

Wil je een origineel bucketlist? Ga dan voor een kraskaartenset. Dan zijn de activiteiten nog een verrassing!

Geef een geldkaart

Op een originele manier geld cadeau geven? Doe het met deze geldkaart van Ideefabriek. In het envelopje op de kaart stop je een geldbedrag naar keuze. Dankzij de bedrukte goudfolie tekst ‘Dikke zoen en wat poen’ is het voor de ontvanger direct duidelijk wat de bedoeling is. Op de achterkant is er ook nog genoeg ruimte om een persoonlijke boodschap te schrijven.

Redenen waarom

Wil je iemand overladen met liefde? Dan is deze cadeaubox perfect! De box bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan om 10 redenen waarom je van hem of haar houdt, 20 redenen waarom je trots bent op de geslaagde of 28 redenen waarom zij de mooiste carrière ooit tegemoet gaat. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens. We hebben ook een poster-variant:

Een nieuwe tas

katoenen tas fantastisch ideefabriek
Beeld: Ideefabriek

Iemand die geslaagd is hangt altijd de vlag uit met daaraan zijn of haar schooltas. Maar als het goed is hebben die saaie schooltas helemaal niet meer nodig. Tijd voor vernieuwing! Geef daarom een tas cadeau. En ja, je mag ook het grapje ‘Je bent fanTAStisch gebruiken’. Je kunt zelfs een eigen tas maken!

Geslaagd voor rijbewijs

Is diegene niet geslaagd voor zijn examen, maar voor zijn autorijbewijs? Geef diegene een wijn- of bierpakketje, maar doe daar een paar pakken Autodrop bij. Grappig én lekker!

Master

Is iemand geslaagd voor zijn master? Geef dan een fles Jägermeister cadeau en doop het om tot een Jägermaster. Dit kun je doen door het originele label te verwijderen en te vervangen met een eigen creatie. Of door het simpelweg op een kaartje te schrijven en aan de fles te hangen.

Tijd voor ontspanning

Het is nu feest, maar als het goed is heeft de geslaagde de afgelopen weken hard moeten bikkelen om hier te komen. Tijd voor ontspanning. Je kunt een ontspannen activiteit cadeau geven, zoals een bon voor een manicure, pedicure of massage. Helemaal leuk als je meegaat of de afspraak al hebt ingepland als verrassing.

Neem een kijkje in onze shop:

Zoek