fbpx

Gespot: dit originele maar vooral romantische cadeau wil je geven

By 27 januari 2019juli 10th, 2020Cadeau, Partner
cadeau gift verjaardag

Psst… zoek jij nog een cadeautje voor Valentijn, je jubileum of de verjaardag van je liefje? Dan hebben wij een cadeau gevonden waar je zeker punten mee scoort.

LoveBook

Het cadeau dat wij hebben gespot is heel simpel, maar o zo leuk: jullie liefdesverhaal op papier. Bij LoveBook kun je online je eigen prentenboek maken met als onderwerp: jullie liefde.

 

Hoe werkt het?

Op de website van LoveBook kun je het prentenboek gaan samenstellen. Je maakt de karakters en kiest wat voor soort boek je wilt maken. Dit kan voor je geliefde zijn, maar mag natuurlijk ook voor een goede vriend, vriendin of een familielid zijn. Ook kun je kiezen uit verschillende gelegenheden, denk aan een jubileum, Valentijnsdag, een verjaardag etc. Klim je graag zelf in de pen? Dan kun je de bladzijdes zelf invullen. Voor de niet-schrijvers onder ons: je kunt ook een vragenlijst invullen en dan creëren zij het verhaal voor jou. Wel zo makkelijk.

Meer informatie?

Wil je gelijk aan de slag met het maken van je eigen prentenboek? Bekijk dan hier de website. Vanaf €39,56 kun je een boek maken. Het is een Amerikaans bedrijf dus hou rekening met extra verzendingskosten (ongeveer €15,-).

Liefdesbriefjes 

Wil je ook na Valentijnsdag je liefje regelmatig verrassen? Gebruik dan deze liefdesbriefjes om bijvoorbeeld onder je partner zijn kussen te leggen, in zijn of haar tas te verstoppen of gewoon op tafel te leggen. 

Populairste producten in de Ideeshop:

Zoek je nog een Valentijnscadeau? Hier kun je nog meer leuke suggesties lezen.