Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, woe en do 🚚 |
Bestel snel! Volgend verzendmoment:
Winkelwagen

Gespot: dit originele maar vooral romantische cadeau wil je geven

cadeau gift verjaardag

Psst… zoek jij nog een cadeautje voor Valentijnsdag, je jubileum of de verjaardag van je liefje? Dan hebben wij een cadeau gevonden waar je zeker punten mee scoort.

LoveBook

Het cadeau dat wij hebben gespot is heel simpel, maar o zo leuk: jullie liefdesverhaal op papier. Bij LoveBook kun je online je eigen prentenboek maken met als onderwerp: jullie liefde.

 

Hoe werkt het?

Op de website van LoveBook kun je het prentenboek samenstellen. Je maakt de karakters en kiest wat voor type boek je wilt maken. Dit kan voor je geliefde, maar mag natuurlijk ook voor een goede vriend, vriendin of een familielid zijn. Ook kun je kiezen uit verschillende gelegenheden, denk aan een jubileum, Valentijnsdag, een verjaardag etc. Klim je graag zelf in de pen? Dan kun je de bladzijdes zelf vullen. Voor de niet-schrijvers onder ons: je kunt ook een vragenlijst invullen en dan creëren zij het verhaal voor jou. Wel zo makkelijk.

Wil je gelijk aan de slag met het maken van je eigen prentenboek? Bekijk dan hier de website. Het is een Amerikaans bedrijf dus hou rekening met extra verzendingskosten (ongeveer €15,-).

Andere leuke cadeaus: Gepersonaliseerde glazen items

Ideefabriek heeft schitterende gepersonaliseerde glazen items die perfect zijn als jubileumcadeau. Geef bijvoorbeeld een glazen memory box vol foto’s van het echtpaar. Bekijk hier de details van onze glazen items:

Gepersonaliseerde giftbox

Stel een gepersonaliseerde giftbox samen. Denk aan lekkere spullen om te ontspannen of items voor een lekkere borrel die ze samen kunnen nuttigen. Maak het extra persoonlijk door de box te bedrukken met een persoonlijke tekst. Shop een giftbox hier:

Persoonlijke illustratie

Dit noem je nog eens een uniek en persoonlijk huwelijks- of jubileumcadeau. Ideefabriek maakt aan de hand van jouw aangeleverde foto’s een custom made illustratie. Zo kun je een mooie foto van het echtpaar laten illustreren of hun verlovings- of trouwfoto. Neem hier een kijkje:

Geef jubileumcadeau op originele manier

Soms hoeft het cadeautje niet per se origineel te zijn, maar kun je dat wel creëren door een unieke presentatie. Stel je wilt het echtpaar als cadeau een romantisch diner aanbieden, gebruik dan de Ideefabriek-ballonkaart, Message in the bottle of kraskaart om dit te onthullen. Zo heb je toch nog een uniek cadeau! Lees hier meer over deze twee items:

Bucketlist 

Nog een leuk cadeau voor een echtpaar: een bucketlist boek. Stellen kunnen dit boek gebruiken om hun doelen in op te schrijven en te documenteren. Samen dromen, niets leuker dan dat! 

Cadeaubox – Redenen waarom

Wil je je partner overladen met liefde? Dan is deze cadeaubox perfect! De box bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan om 10 redenen waarom je van hem of haar houdt of 60 redenen waarom je trots op je partner bent. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens.

Daar moet op gedronken worden

Stel een drankpakket samen, maar geef het een twist. Hoe? Door het originele label te vervangen met onze Ideefabriek-etiketten. Op het etiket kun jij bijvoorbeeld de gelegenheid schrijven van wanneer het stel het drankje mag drinken. Hierdoor wordt het extra persoonlijk. Denk aan:

  • Proost op: jullie volgende huwelijksjubileum
  • Proost op: de eerstvolgende date night

Shop de etiketten hier:

Geloften bruiloft

Hoe romantisch is het om jullie geloften aan de muur te hebben. Een liefdevolle herinnering aan één van de mooiste dagen van jullie leven: een poster van jullie geloften. Wij maken deze printable voor jou op maat:

Lees ook: