Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Handletteren op een glazen fotolijst: origineel en persoonlijk cadeau (DIY)

diy glazen fotolijst cadeau origineel handletteren ideefabriek

Het is een uniek cadeau: een glazen fotolijst met een persoonlijke tekst daarop. En of je nu ervaring hebt met handletteren of juist helemaal niet: iedereen kan dankzij dit trucje het helemaal zelf maken.

Wij kunnen tal van gelegenheden bedenken waarbij je dit cadeau kan doen: voor een verjaardag, een housewarming, als kraamcadeau of een kleinigheidje voor je beste vriend(in). Maar eigenlijk is dit ook superleuk om zelf te maken voor in je eigen woonkamer.

Handletteren op glazen fotolijst: zo doe je dat

In onderstaande video laten we je zien hoe je kunt handletteren op een glazen fotolijst. Je hebt hiervoor nodig:

  • Een glazen fotolijst
  • Een marker waarmee je op glas kunt schrijven – wij gebruiken een Edding marker.
  • De tekst op een papiertje
  • Plakband

Heb je totaal geen ervaring met handletteren? Print dan de tekst in de gewenste lettertype en het juist formaat uit. Op websites als Dafont kun je hele mooie lettertypen vinden in de stijl Calligraphy. Omdat het glas is, kun je op de binnen- of achterkant het papiertje plakken. Vervolgens teken je het met de marker over. Haal het papiertje weg en je hebt een prachtige handgeletterde tekst op je lijst. Zie hier een voorbeeld:

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Zoek