Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Hart onder de riem steken: kleine cadeautjes om iemand op te vrolijken

Cadeau ideefabriek troostdoos trosten cadeautip hart onder riem

Hoogte- én dieptepunten zijn nu eenmaal onderdeel van het leven. Als een dierbare door een moeilijke periode gaat, wil je er natuurlijk voor diegene zijn. Met deze kleine cadeautjes kan je iemand een hart onder de riem steken. 

Troostdoos

Cadeau DIY troostdoos hart onder riem Ideefabriek cadeautip
Beeld: Ideefabriek

Als je door een zware periode gaat, is afleiding altijd welkom! Dan is dit DIY-idee misschien wat voor jou: een troostdoos. In de box stop je allemaal geldbriefjes. Rol het geld op en maak het vast met een label. Op het label schrijf je een activiteit die hij of zij met dit geld kan doen. Dit cadeau is zeker geschikt om met meerdere personen te geven. Zo kun je een mooi bedrag verzamelen en lekker veel activiteiten cadeau doen. Denk aan: ergens een koffie doen, lunchen en naar de film gaan.

Cadeaubox

Geef een gepersonaliseerde cadeaubox vol met lieve cadeautjes die hij of zij kan waarderen. Of je nu een klein cadeaupakket wilt samenstellen of groots wilt uitpakken: wij hebben voor ieder wat wils. In onze shop hebben wij verschillende soorten giftboxen die wij voor jou personaliseren. Heb je een formaat gekozen en een tekst voor op de box bedacht? Kies dan welke kleur box, bedrukking en soort lettertype je wilt hebben. Dan gaan wij met liefde voor je aan de slag:

Memorybox

Geef een dierbare wat extra liefde met een gepersonaliseerde memoybox. In de box kun je briefjes stoppen met dierbare herinneringen, redenen waarom je diegene zo lief vindt, foto’s van mooie herinneringen of misschien heb je zelf een leuk idee.

Ga samen op pad

Zorg voor een beetje afleiding en neem je dierbare mee op pad. Al is het maar voor een kop koffie en een luisterend oor. Als het nu niet mogelijk is om samen op pad te gaan: geef dan het uitje alvast cadeau. Zodra het weer mogelijk is, kunnen jullie op pad. Voor nu is het dan iets om alvast naar uit te kijken. Geef je ‘doe-cadeau’ op een originele manier:

Lees ook:

Zoek