Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Inspiratie! Originele cadeautips voor je collega die met pensioen gaat

printable ideefabriek - pensioen afscheid collega
Wanneer een collega met pensioen gaat wil je natuurlijk een goed afscheid verzorgen. En daar hoort een bijzonder en origineel cadeau bij. Maar wat?! Wij geven je originele ideeën waar je je collega heel blij mee maakt.

Glazen memory box 

Verzamel mooie herinneringen met jullie collega in onze glazen memory boxen. Je kunt foto’s met de collega in de box stoppen, briefjes met mooie herinneringen, of alle collega’s kunnen een mooie wens/herinnering in de box stoppen… Maar misschien weet jij een veel betere invulling voor de box! Om de box extra persoonlijk te maken, kun je de box laten bedrukken. Bekijk hier meer foto’s en details:

Cadeaubox – Redenen waarom

Wil je je collega overladen met liefde? Dan is deze cadeaubox perfect! De box bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan om 60 redenen waarom je je collega gaat missen of 10 redenen waarom hij of zij de beste collega ooit is. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens.

Gepersonaliseerde glazen fotolijst

Geef deze te leuke glazen fotolijst cadeau. We kunnen de lijst bedrukken met een naam, datum of boodschap. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. Kortom: we maken ‘m helemaal voor jou op maat! Stop er een leuke foto bij met alle collega’s en je originele cadeau is klaar! Bekijk hier meer details en foto’s:

Persoonlijk album

Geef een gepersonaliseerd album. Het scrapbook van Ideefabriek bevat 80 witte blanco pagina’s, dus qua invulling kun je er alle kanten mee op. Bundel hier samen met je collega’s foto’s en herinneringen van jullie werktijd samen. Wij personaliseren de voorkant en jij bepaalt de invulling. 

Dikke zoen, want jij gaat met pensioen

Deze Ideefabriek-printable is een super origineel aandenken aan iemand die met pensioen gaat. Hoe werkt het? Zodra je de printable hebt besteld en ontvangen, kun je ‘m printen. Je kunt twee dingen doen:

  • Vraag elke collega, familielid of vriend om met lippenstift een kus voor de pensionaris achter te laten op het papier. Hij/zij kan ook nog een kleine boodschap of simpelweg naam erbij zetten. Als mensen het ongemakkelijk vinden om lippenstift op te doen kunnen ze ook alleen een boodschap/naam achterlaten.
  • Je kunt er ook voor kiezen om zelf symbolisch een paar kussen op het papier te zetten en alleen te vragen om een naam of boodschap achter te laten.

Heeft iedereen een kus en/of boodschap achtergelaten? Lijst dit originele cadeau dan in en geef aan de pensionaris. Koop de printable hier:

Geef een bucketlist boek

Tijd om dromen waar te maken! Inspireer je collega en geef een bucketlist boek cadeau. In het boek kan je doelen opschrijven die je ooit nog wil doen. Doel behaald? In het boek is genoeg ruimte om alles te documenteren in tekst en beeld. Een mooie herinnering voor later!

Wil je een origineel bucketlist? Ga dan voor een kraskaartenset. Dan zijn de activiteiten nog een verrassing!

Zoek