Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Inspiratie voor zomers uitdeelcadeautje voor de kinderopvang

Printable traktatie zomers uitdeelcadeautje kinderopvang creche kind jarig waterspuit ideefabriek jarige jet

Is jouw dochter jarig in het voorjaar of in de zomer? Dan hebben wij de perfecte verjaardagstraktatie voor op de kinderopvang of crèche. Dit uitdeelcadeautje is niet alleen superleuk, maar ook gemakkelijk klaar te maken.

Geef als traktatie een kleurrijke waterspuit/waterpistool! De kinderen zullen het geweldig vinden om hun eigen waterspuit te krijgen en samen met hun vriendjes te spetteren en spelen.

Hoe maak je dit zomerse uitdeelcadeautje?

Printable traktatie zomers uitdeelcadeautje kinderopvang creche kind jarig waterspuit ideefabriek trakteren
Beeld: Ideefabriek

Heel simpel! Eerst koop je voor elk kind een waterspuit. Deze zijn verkrijgbaar bij speelgoedwinkels of online bij bijvoorbeeld Bol.com. Zodra je alle waterspuiten in huis hebt, bevestig je ze aan een blaadje met de tekst: ‘Tijd voor wat waterpret, want [naam] is de jarige jet!’. Dit maakt de traktatie niet alleen leuk, maar ook persoonlijk en feestelijk.

Bestel deze printable

Het handige aan deze traktatie is dat je de bijbehorende blaadjes eenvoudig kunt bestellen als printable in onze webshop. Vul alleen de naam van de jarige in en wij sturen de gepersonaliseerde printable binnen enkele dagen per mail naar je toe.

Om de waterspuit aan de printable te bevestigen, maak je twee gaatjes in het blaadje en gebruik je lint om het waterpistool vast te maken. Zo heb je een originele en zomerse traktatie in een handomdraai klaar.

Idee voor jongere kindjes: badspeeltjes

Zoek je een traktatie voor jonge kindjes? Dan is dit een idee voor jou: baby’s zijn dol op badspeeltjes. Hoe leuk om deze cadeau te geven aan de andere kindjes op de groep! Wil je dit idee gebruiken? Wij maken graag het ontwerp voor je klaar:

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Search