Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Klein valentijnscadeau voor hem of haar: originele cadeautips

Kraskaart A5 Ideefabriek - Hartstikke dol op jou - verrassing cadeau valentijnsdag

Valentijnsdag staat voor de deur. Je wilt er aandacht aanbesteden, maar ook weer niet groots aanpakken. De grote vraag is dan: wat is een leuk klein valentijnscadeau om te geven aan je geliefde? Wij geven je wat inspiratie uit onze eigen shop. 

Ga als valentijnscadeau op date

Heel simpel, maar zo waardevol: neem de tijd voor elkaar op Valentijnsdag. Verras je partner met een leuke activiteit. Je hoeft hiervoor niet groots uit te pakken. Ergens een kopje koffie drinken, stadswandeling maken of ergens lunchen zijn al leuke opties. Ga je voor een ‘doe cadeau’? Onthul dit dan op een originele manier. Denk aan een message in the bottle, kraskaart of ballonkaart. Check onze webshop voor inspiratie:

Verklaar de liefde

Verklaar je valentijn de liefde met deze kraskaart. Een klein valentijnscadeau, maar heel romantisch. Hoe werkt het? Schrijf onder de zes cirkels waarom je van diegene houdt. Plak vervolgens de krasstickers – die je erbij krijgt – er overheen. Wanneer je de kaart geeft, moet diegene vervolgens de sticker open krassen.

Bucketlist

Wat hebben jullie nou altijd samen al willen doen? Koop als valentijnscadeau een bucketlistboek en schrijf jullie dromen hier in op. We verkopen het bucketlist boek los, maar we hebben ook een kraskaartenset.

Geloften bruiloft

Zijn jullie al getrouwd? Hoe romantisch is het om jullie geloften aan de muur te hebben. Een liefdevolle herinnering aan één van de mooiste dagen van jullie leven: een poster van jullie geloften. Perfect om als valentijnscadeautje te geven. Wij maken deze printable voor jou op maat:

Redenen waarom

Wil je iemand overladen met liefde? Dan is deze cadeaubox perfect! De box bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan om 10 redenen waarom je van hem of haar houdt of 60 redenen waarom je trots op diegene bent. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens. We hebben ook een poster-variant:

Zoek