Verzending op maandag en donderdag | Gratis verzending vanaf €75,-
0
Your Cart

Klein valentijnscadeau voor hem of haar: originele cadeautips

Kraskaart A5 Ideefabriek - Hartstikke dol op jou - verrassing cadeau valentijnsdag

Valentijnsdag staat voor de deur. Je wilt er aandacht aanbesteden, maar ook weer niet groots aanpakken. De grote vraag is dan: wat is een leuk klein valentijnscadeau om te geven aan je geliefde? Wij geven je wat inspiratie uit onze eigen shop. 

Ga als valentijnscadeau op date

Heel simpel, maar zo waardevol: neem de tijd voor elkaar op Valentijnsdag. Verras je partner met een leuke activiteit. Je hoeft hiervoor niet groots uit te pakken. Ergens een kopje koffie drinken, stadswandeling maken of ergens lunchen zijn al leuke opties. Ga je voor een ‘doe cadeau’? Onthul dit dan op een originele manier. Denk aan een message in the bottle, kraskaart of ballonkaart. Check onze webshop voor inspiratie:

Verklaar de liefde

Verklaar je valentijn de liefde met deze kraskaart. Een klein valentijnscadeau, maar heel romantisch. Hoe werkt het? Schrijf onder de zes cirkels waarom je van diegene houdt. Plak vervolgens de krasstickers – die je erbij krijgt – er overheen. Wanneer je de kaart geeft, moet diegene vervolgens de sticker open krassen.

Bucketlist

Wat hebben jullie nou altijd samen al willen doen? Koop als valentijnscadeau een bucketlistboek en schrijf jullie dromen hier in op. We verkopen het bucketlist boek los, maar we hebben ook een bucketlist krasboek en kraskaartenset.

Geloften bruiloft

Zijn jullie al getrouwd? Hoe romantisch is het om jullie geloften aan de muur te hebben. Een liefdevolle herinnering aan één van de mooiste dagen van jullie leven: een poster van jullie geloften. Perfect om als valentijnscadeautje te geven. Wij maken deze printable voor jou op maat:

Valentijnsdag 2023 ❤️ bestel op tijd je cadeautje! Bekijk hier ons aanbod