Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Moederdag: originele cadeaus om aan je moeder te geven

Cadeaubox Ideefabriek redenen waarom gepersonaliseerd persoonlijk cadeau moederdag

Of je het nu samen met je moeder viert of op afstand: Moederdag moet gevierd worden. Met een origineel cadeau zorg je ervoor dat dit nog een extra bijzonder moment wordt. Weg met het bosje bloemen of chocolaatjes: dit zijn pas originele moederdagcadeaus. 

Celebrate memories

Maak van Moederdag een onvergetelijke dag door herinneringen op te halen. Ontdek onze selectie van cadeaus waarmee je herinneringen kunt creëren en koesteren. Van gepersonaliseerde fotolijst tot glazen memorybox.

Redenen waarom

Laat je liefde zien met onze ‘Redenen waarom’cadeaubox. Schrijf unieke en persoonlijke redenen waarom je van haar houdt, trots op haar bent of een andere reden op blanco briefjes en stop ze in de box. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens. We hebben ook een poster-variant:

Moederdag cadeaubox

Heb je al een cadeau maar zoek je een originele manier om het te verpakken? Dan is onze cadeaubox iets voor jou:

Bucketlist

Wat hebben jullie nou altijd samen al willen doen? Maak je dromen waar met deze bucketlist kraskaartenset of koop een traditioneel bucketlistboek op Bol.com.

Op stap voor Moederdag

Wil je iets leuks doen met je moeder? Bijvoorbeeld lekker uit eten, een nachtje weg of iets anders leuks. Geef op Moederdag een onthullingskaart waar je het cadeau alvast in onthult. Laat de voorpret beginnen!

Persoonlijke drankpakket

Maak je eigen unieke drankpakket voor Moederdag. Sla haar favoriete alcoholische drankjes in en verwijder het etiket op de flessen. Vervang die met de wijn- en bieretiket van Ideefabriek. Op het etiket kun jij een gelegenheid opschrijven wanneer ze het drankje mag drinken:

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Search