Skip to main content

Moederdag: originele cadeaus om aan je moeder te geven of te sturen

By 15 april 2021mei 4th, 2021Cadeau, Feestdagen
glazen box goud zwart ideefabriek gepersonaliseerd messing cadeau

Of je het nu samen met je moeder viert of op afstand: Moederdag moet gevierd worden. Met een origineel cadeau zorg je ervoor dat dit nog een extra bijzonder moment wordt. Weg met het bosje bloemen of chocolaatjes: dit zijn pas originele moederdagcadeaus. 

Persoonlijke illustratie voor Moederdag

Dit noem je nog eens een uniek moederdagcadeau. Ideefabriek maakt aan de hand van jouw aangeleverde foto’s een custom made illustratie. Wellicht een mooi portret met zijn tweetjes of van het hele gezin? Bekijk hier de details:

Memory box

Verzamel al jullie mooie herinneringen in een memory box. Zo kun je foto’s van jou en je moeder in de box stoppen of briefjes erin stoppen waarom zij de liefste moeder ter wereld is. Je kunt kiezen om de box zo te bestellen of om te gaan voor een persoonlijke bedrukking erop. Dit plaatsen wij op de bovenkant van de box. Bekijk hier de details:

Gepersonaliseerde glazen fotolijst

Geef deze te leuke glazen fotolijst cadeau voor Moederdag. Je kunt er zelfs voor kiezen om ‘m te laten bedrukken met een naam, datum of boodschap. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. Kortom: we maken ‘m helemaal voor jou op maat! Bekijk hier meer details en foto’s:

Cadeaupakketten sturen op Moederdag

Geef je moeder een van de cadeaupakketten van Ideefabriek. Dit cadeau is ook perfect als je dit jaar geen bezoekje kunt brengen aan je moeder. Wij kunnen het cadeaupakket namelijk ook direct naar haar opsturen. Kaarsenbox, relaxpakket; we hebben voor ieder wat wils. Bekijk hier alle cadeaupakketten:

Kraskaart of ballonkaart

Wil je iets leuks doen met je moeder? Bijvoorbeeld lekker uit eten, een nachtje weg of iets anders leuks. Geef op Moederdag een kraskaart of ballonkaart waar je het cadeau alvast in onthult. Laat de voorpret beginnen!

Persoonlijke drankpakket

Maak je eigen unieke drankpakket voor Moederdag. Sla haar favoriete alcoholische drankjes in en verwijder het etiket op de flessen. Vervang die met de wijn- en bieretiket van Ideefabriek. Op het etiket kun jij een gelegenheid opschrijven wanneer ze het drankje mag drinken:

Cadeaubox

Heb je al een cadeau maar zoek je een originele manier om het te verpakken? Dan is onze cadeaubox iets voor jou:

Lees ook:

Bekijk alle items in de Ideeshop 🎁 Shop hier