Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Origineel cadeau: een zelfgemaakte bucketlist met een twist

bucketlist diy

Binnenkort een verjaardag en zit je met de handen in het haar? Geen zorgen. Wij hebben een cadeau dat origineel is, makkelijk is om te maken én leuk om te geven: een bucketlist.

Waar wij het over hebben? Over een bucketlist. Hoewel het een welbekende fenomeen is, heeft lang niet iedereen een lijst met doelen die hij/zij wil bereiken in het leven.

Stel bucketlist samen

Ja, het klinkt een beetje zwaar maar een bucketlist is juist ontzettend uitdagend. Door op papier te zetten wat je nu echt nog graag zou willen doen, geeft het een extra boost om af en toe het lijstje erbij te pakken en een bucketlist-item ook echt uit te voeren.

Wat heb je nodig?

Hoe leuk is het om een jarige te inspireren om een bucketlist samen te stellen en van het nieuwe jaar een feestje te maken. Wat heb je daar voor nodig? Heel simpel: een bucketlistboek. Wij hebben een bruin kraftboek gekocht bij de Hema en de voorkant zelf bewerkt zodat het een bucketlistboek wordt. Niet zo creatief? Shop dan op Bol.com een kant-en-klare bucketlistboek of kraskaartenset hier:

Bucketlist met een twist

Nu kan je dit boek geven en het hierbij laten, maar je kunt ook een twist bedenken. Geef de jarige de opdracht om minimaal 40 items in het boek op te schrijven. Dat mogen grote doelen zijn als een huis kopen, een wereldreis maken en een eigen winkel openen. Maar vergeet ook de kleine lifegoals niet zoals een tatoeage nemen, naar de opera gaan of een huisdier nemen. Lijstje af? Dan ga jij als verjaardagscadeau één item van het lijstje kiezen die hij/zij ook echt gaat uitvoeren. Spannend!

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Search