Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, woe en do 🚚 |
Bestel snel! Volgend verzendmoment:
Winkelwagen

Opa, vriend, man, vader, collega: originele cadeaus die je kunt geven aan een man

cadeau man origineel bierpakket biergarten

Het is en blijft een uitdaging: een origineel cadeau voor een man. Sokken, luchtje, horloge… Tja, wat kun je nog meer geven? Wij geven je originele cadeausuggesties waar je een man zeker blij mee gaat maken.

Memory box

Verzamel al jullie mooie herinneringen van de jarige in een gepersonaliseerde memory box. Zo kun je foto’s in de box stoppen. Bekijk hier de details:

Tegoedbon: geef het op een originele manier

Een weekendje weg, etentje of activiteit is superleuk om als cadeau te geven aan een man, maar niet het meest originele cadeau. De manier waarop je het geeft kan wél origineel. Geef je vader/vriend/man/collega een kraskaart of ballonkaart:

Persoonlijk album

Geef een gepersonaliseerd album. Het scrapbook van Ideefabriek bevat 80 witte blanco pagina’s, dus qua invulling kun je er alle kanten mee op. Bundel hier foto’s van jou samen met de jarige en geef het cadeau. Ook leuk om dit met meerdere mensen te maken en geven. Wij personaliseren de voorkant en jij bepaalt de invulling. 

Cadeaubox – Redenen waarom

Wil je een dierbare overladen met liefde? Dan is deze cadeaubox perfect! De box bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan om 10 redenen waarom je van hem houdt of 60 redenen waarom je trots op hem bent. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens.

Biergarten

cadeau man origineel bierpakket biergarten
Beeld: Ideefabriek

Veel mannen lusten wel een biertje, een perfect cadeau voor een man dus! Om het net wat unieker te maken, kun je een ‘biergarten bierpakket’ maken. Wat moet je doen? Stop de biertjes in een kist of mand en kleed ‘m vervolgens aan zodat het een biergarten wordt. Denk aan: plantjes, aarde, een mini bankje, bloemetjes, een slinger en een lekker borrelhapje voor bij het drinken.

Om het helemaal persoonlijk te maken kun je een van onze Ideefabriek-dranketiketten gebruiken. Het is aan jou om de gelegenheid op te schrijven. Het label kun je heel makkelijk zelf op een bier of wijntje plakken. Bekijk hier meer foto’s en informatie:

Cadeaubox

Heb je al een cadeau maar zoek je een originele manier om het te verpakken? Dan is onze gepersonaliseerde cadeaubox iets voor jou:

Persoonlijke illustratie

Dit noem je nog eens een uniek en persoonlijk cadeau. Ideefabriek maakt aan de hand van jouw aangeleverde foto’s een custom made illustratie. Superleuk om te geven! Neem hier een kijkje voor dit unieke cadeau:

Kies en prik

Draai de rollen om en laat de jarige zelf kiezen. Bedenk drie cadeaus in verschillende categorieën; bijvoorbeeld een nachtje weg, een massagebon of een bierproeverij. Schrijf de cadeautjes op losse briefjes en stop ze in drie individuele ballonnen. Blaas de ballonnen op en hang er een label aan met een hint. Vervolgens mag de jarige kiezen – aan de hand van de hints – voor welk cadeau hij gaat. Die ballon mag hij doorprikken en dan komt hij erachter welk cadeau hij krijgt.

Bucketlist boek

Inspireer de man in kwestie en geef een bucketlist boek cadeau. In het boek kan hij doelen opschrijven die hij ooit nog samen met iemand wilt doen. Wil je een origineel bucketlist cadeau? Ga dan voor een kraskaartenset. Dan zijn de activiteiten nog een verrassing!

Walking dinner

Geef je het cadeau met meerdere mensen, die ook nog in de buurt van elkaar wonen? Geef dan een walking dinner cadeau aan een man. Elk huishouden kiest een gang: voor- tussen- hoofd- of nagerecht die hij of zij gaat bereiden. De jarige moet vervolgens langs elk adres om een gang te nuttigen.

Het is helemaal gezellig als iedereen zich verplaatst en aanschuift voor het diner. Dat vergt wel enige voorbereiding, aangezien je dan je maaltijden moet voorbereiden. Hoe kan je dit cadeau leuk geven? Ontwerp een menukaart waarop staat welke gang bij welk huis wordt bereidt en hoe laat de jarige aanwezig moet zijn.

Gepersonaliseerde glazen items

Geef deze te leuke glazen gepersonaliseerde items:we maken ‘m helemaal voor jou op maat!

Lees ook: