Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Tegoedbon printable: met deze originele cadeaubon maak je van een cadeau geven een verrassend spelletje

Printable Ideefabriek voorbeeld birthday dilemma cadeau tegoedbonnen diy

Een tegoedbon voor een verjaardag is makkelijk om te geven en ook zeker leuk om te krijgen, maar niet altijd origineel. Geef met deze printable een originele twist aan het geven van een cadeaubon. 

Met ‘the birthday dilemma’ stel je de persoon in kwestie voor een lastig dilemma; welk cadeau kies je?

Zo werkt het

Na het overhandigen van de tegoedbon leg je de spelregels uit. De jarige begint met het openmaken van envelop één. Daar zit een briefje in waarop je het cadeau omschrijft. Hij of zij moet nu kiezen of ze voor dit cadeau wil gaan of gaat kijken wat er in envelop twee zit. Kleine adder onder het gras: als hij/zij voor envelop twee heeft gekozen, dan mag diegene niet meer terug naar envelop één. Dat cadeau komt te vervallen. Bij envelop twee is er na het openmaken hetzelfde dilemma; of het cadeau accepteren of gaan voor envelop drie. Heeft de gelukkige eenmaal voor envelop drie gekozen, dan wordt dat wat er in die envelop zit het definitieve cadeau.

Maak dit cadeau zelf via de printable

Ben je enthousiast over dit unieke verjaardagscadeau? Met de Ideefabriek-printable kun je heel makkelijk dit cadeau zelf maken en geven. In de webshop kun je printable kopen en vervolgens downloaden. Het enige wat je nog hoeft te doen is de envelopjes op de printable te plakken en de briefjes met het cadeautje erop in de enveloppen te stoppen.

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Search