Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Zo geef je op een grappige manier geld cadeau

jackpotje geld geldcadeau potje

Geld cadeau geven: niet heel origineel, maar vaak wel welkom. Maak het geven van geld origineel met deze cadeautips met een knipoog.

Jackpot(je)

jackpotje geld geldcadeau potje
Beeld: ideefabriek

Stop het geld in een klein glazen potje en hang er een labeltje aan met de tekst jackpot(je). Wij hebben dit specifieke potje gekocht bij de Action.

Geef een geldkaart

Op een originele manier geld cadeau geven? Doe het met deze geldkaart van Ideefabriek. In het envelopje op de kaart stop je een geldbedrag naar keuze. Dankzij de bedrukte goudfolie tekst ‘Dikke zoen en wat poen’ is het voor de ontvanger direct duidelijk wat de bedoeling is. Op de achterkant is er ook nog genoeg ruimte om een persoonlijke boodschap te schrijven.

Quote 500

Is de ontvanger een ambitieuze spaarder? Knoop dan het geld aan een Quote 500. Nog even doorsparen en wie weet staan ze er ooit zelf in!

Geldboom

Een geldboom: iedereen zou er wel eentje willen hebben. Jammer dat het niet echt bestaat. Maar je kunt wel degelijk zo’n spreekwoordelijke boom nabootsen. Koop een klein boompje en hang aan de takken het briefgeld. En tada, je hebt een geldboom.

Kraak de code

Het is ook een leuk idee om de ontvanger even te laten werken voor zijn geld. Stop het geld in een geldkluisje met een slot en code. Bedenk leuke vragen over jullie vriendschap/relatie. Elk antwoord staat voor een getal. Wanneer hij of zij alle antwoorden goed heeft, hebben ze ook de code om de kluis te openen.

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Zoek