Gratis verzending vanaf €75,- 📦 | Bestelling verzonden binnen 1 tot 3 werkdagen

Ideefabriek

voor bijzondere momenten

0

Your Cart

Tips and tricks! Zo geef je op een grappige manier geld cadeau

jackpotje geld geldcadeau potje

Wil je iemand geld cadeau geven? Dan kun je het met een kaartje in een envelop stoppen… Of je kunt uniek zijn en je laten inspireren door deze geld cadeautips met een knipoog.

Jackpot(je)

jackpotje geld geldcadeau potje
Beeld: ideefabriek

Stop het geld in een klein glazen potje en hang er een labeltje aan met de tekst jackpot(je). Wij hebben dit specifieke potje gekocht bij de Action voor 70 eurocent. Wil je nog een boodschap achterlaten? Dan kun je nog een extra kaartje aan het potje hangen of een kaartje opvouwen en bij het geld stoppen.

Quote 500

Is de jarige job of bruidspaar aan het sparen? Knoop dan het geld aan een Quote 500. Nog even doorsparen en ze komen er vanzelf wel een keertje in.

Geldboom

geldboom geldcadeau geld
Beeld: ideefabriek

Een geldboom, iedereen kent het en iedereen zou het wel willen hebben. Jammer dat het niet echt bestaat. Maar je kunt wel degelijk zo’n spreekwoordelijke boom nabootsen. Koop een klein boompje en hang aan de takken het briefgeld. En tada, je hebt een geldboom.

Geld ruiken

Koop een grote glazen pot en stop daar geurblaadjes en geld in. Hang een label aan de pot met de tekst: ‘Kun je het geld al ruiken?’

Kraak de code

Het is ook een leuk idee om de ontvanger even te laten werken voor zijn geld. Stop het geld in een geldkluisje met een slot en code. Bedenk leuke vragen over jullie vriendschap/relatie. Elk antwoord staat voor een getal. Wanneer hij of zij alle antwoorden goed heeft, hebben ze ook de code om de kluis te openen.

Versier je cadeau met deze stickers!

Zit hét idee er niet voor jou tussen? Geen probleem! Wij hebben nog vijf andere leuke ideeën hoe je geld kunt geven. Die lees je hier.

Shop hier onze kraskaarten 🎁 Shop hier