Verzending op maandag, dinsdag en donderdag | Gratis verzending vanaf €75,-
0
Your Cart

Tips and tricks! Zo pak je een cadeaubon leuk in

cadeaubon cadeau tasje cadeautas

Veel winkels verkopen cadeaubonnen in de vorm van een pas. Heel handig om te bewaren, maar minder spannend om te geven. Wij hebben drie leuke tips hoe je een cadeaubon nét even leuker kunt presenteren.

Cadeautip 1: klein cadeautasje

cadeaubon cadeau tasje cadeautas
Beeld: ideefabriek

Plaats de bon in een klein (transparant) zakje. Koop vervolgens een klein tasje en plaats daar crêpepapier in. Het is leuk als het een klein beetje boven het tasje uit steekt, zoals je hierboven ziet op de foto. Vervolgens plaats je het zakje met cadeaubon in het tasje en klaar is Kees!

De producten hebben wij gekocht bij:

  • Tasje: HEMA
  • Crêpepapier: Action
  • Transparante zakje: AliExpress

Cadeautip 2: potje

Koop een glazen pot die groot genoeg is om een cadeaupas in te doen. Dit kun je kopen bij onder andere de HEMA, Action en Xenos. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een lege pot appelmoes gebruiken. Vul het potje vervolgens met leuke attributen en schrijf eventueel wat leuks op de pot. Check bovenstaande video voor inspiratie.

Cadeautip 3: envelopje

cadeau cadeaubon confetti envelop
Beeld: ideefabriek

Wil je het simpel houden? Stop de cadeaubon dan in een klein envelopje. Je kunt tegenwoordig hele leuke envelopjes kopen in kleine formaten waar een cadeaubon perfect in past. Om het af te maken kun je er nog wat confetti instoppen.

Maak je eigen persoonlijke cadeaubon met deze items:

Lees ook: