fbpx

Tips and tricks! Zo pak je een cadeaubon leuk in

By 14 augustus 2018juli 10th, 2020Cadeau, Geslaagd, Nieuw huis, Nieuwe baan, Partner, Pensioen, Verjaardag
cadeaubon cadeau tasje cadeautas

Veel winkels verkopen cadeaubonnen in de vorm van een pas. Heel handig om te bewaren, maar minder spannend om te geven. Wij hebben drie leuke tips hoe je een cadeaubon nét even leuker kunt presenteren.

Cadeautip 1: klein cadeautasje

cadeaubon cadeau tasje cadeautas

Beeld: ideefabriek

Plaats de bon in een klein (transparant) zakje. Koop vervolgens een klein tasje en plaats daar crêpepapier in. Het is leuk als het een klein beetje boven het tasje uit steekt, zoals je hierboven ziet op de foto. Vervolgens plaats je het zakje met cadeaubon in het tasje en klaar is Kees!

De producten hebben wij gekocht bij:

  • Tasje: HEMA
  • Crêpepapier: Action
  • Transparante zakje: AliExpress

Cadeautip 2: potje

cadeaubon cadeau gift pot

Beeld: ideefabriek

Koop een glazen pot die groot genoeg is om een cadeaupas in te doen. Dit kun je kopen bij onder andere de HEMA, Action en Xenos. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een lege pot appelmoes gebruiken. Vul het potje vervolgens met leuke attributen. Dit kunnen takken/bloemen zijn, maar ook zand of snoepjes. Wij hebben in dit geval eucalyptus en hartjes confetti in de pot gestopt.

Cadeautip 3: envelopje

cadeau cadeaubon confetti envelop

Beeld: ideefabriek

Wil je het simpel houden? Stop de cadeaubon dan in een klein envelopje. Je kunt tegenwoordig hele leuke envelopjes kopen in kleine formaten waar een cadeaubon perfect in past. Om het af te maken kun je er nog wat confetti instoppen.

Populairste producten in de Ideeshop:

Wil je iets extra’s bij de cadeaubon geven? Daar hebben wij ook leuke ideetjes voor, die lees je hier.