Verzending op maandag, dinsdag en donderdag. Eerstvolgende verzendmoment:
Winkelwagen

Uitdeelcadeautjes voor kinderdagverblijf: een origineel en voordelig idee voor een 1-jarige

Uitdeelcadeautjes kinderopvang baby 1 jaar verjaardag ideefabriek

Het is niet te geloven: jouw zoon of dochter is binnenkort 1 jaar. Wat is het jaar voorbijgevlogen. Deze bijzondere mijlpaal moet gevierd worden. Thuis voor familie en vrienden, maar natuurlijk ook door te trakteren op de kinderopvang. Wij geven een cadeautip die superleuk én makkelijk klaar te maken is.

Baby’s zijn dol op badspeeltjes. Hoe leuk om deze cadeau te geven aan de andere kindjes op de groep? Kleine kanttekening: veel kinderopvangen hebben regels rondom traktaties, check dus eerst of het geven van een badspeeltje is toegestaan. Bij ons was het in ieder geval mogelijk en hebben we dit leuke cadeautje gegeven aan de baby’s.

Om het cadeau aan te kleden hebben wij de speeltjes op een kraftpapiertje bevestigd. Dit hebben we gedaan met een perforator en touw. Heel simpel! Met de tekst ‘Saartje is het feestbeest’ maak je een link tussen de verjaardag en het badspeeltje. Dit is het resultaat. Wil je dit idee ook gebruiken? Op Bol.com verkopen ze dit soort badspeeltjes die je cadeau kunt geven.

Uitdeelcadeautjes kinderopvang baby 1 jaar verjaardag ideefabriek badspeeltjes
Beeld: Ideefabriek

Dit artikel bevat een affiliatelink naar Bol.com. 

Lees ook: