Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Baby 1 jaar: origineel en voordelig uitdeelcadeautje voor kinderdagverblijf

Uitdeelcadeautjes kinderopvang creche baby 1 jaar verjaardag ideefabriek printable badspeeltjes

Het is niet te geloven: jouw zoon of dochter is binnenkort 1 jaar. Wat is het jaar voorbijgevlogen. Deze bijzondere mijlpaal moet gevierd worden. Thuis voor familie en vrienden, maar natuurlijk ook door te trakteren op de kinderopvang of crèche. Wij geven een tip voor een uitdeelcadeautje die superleuk én makkelijk klaar te maken is.

Baby’s zijn dol op badspeeltjes. Hoe leuk om deze cadeau te geven aan de andere kindjes op de groep? Kleine kanttekening: veel kinderopvangen hebben regels rondom traktaties, check dus eerst of het geven van een badspeeltje als uitdeelcadeautje is toegestaan. Bij ons was het in ieder geval mogelijk en hebben we dit leuke cadeautje gegeven aan de baby’s.

Zo maak je dit originele uitdeelcadeautje

Wil je dit idee ook gebruiken? Op Bol.com verkopen ze dit soort badspeeltjes die je cadeau kunt geven. En wij maken graag het ontwerp voor je klaar:

Heb je het ontwerp en de speeltjes? Print dan de printable uit, wij hebben zelf kaftpapier gebruikt. Belangrijkste is vooral dat je wat steviger papier gebruikt. Daarna knip of snij je het ontwerp op de gewenste maat. Vestig de speeltjes met een perforator en touw en voilà: jij bent klaar om jullie feestbeest in het zonnetje te zetten.

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Zoek