Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Uniek cadeau en onvergetelijke ervaring: geef een Concert op Maat

Concert op maat uniek cadeau ideefabriek persoonlijk concert

Heel het internet al afgespeurd op zoek naar een uniek cadeau voor een verjaardag, jubileum of andere bijzondere gelegenheid? Dan kun je eindelijk stoppen met zoeken. Wij hebben iets heel tofs gespot wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring: een persoonlijk huiskamerconcert.

Amber van Leeuwen is de bedenker en uitvoerder achter dit unieke cadeau-idee. De zangeres verzorgt concerten op maat en is via haar website Concert op Maat te boeken.

Concert op Maat

Let’s talk details! Hoe werkt zoiets precies? Als je een Concert op Maat boekt, dan geeft Amber een concert bij jullie op locatie. Of digitaal! Bijvoorbeeld via Teams of Zoom. Vooraf neemt zij contact met jou op om meer te weten te komen over de gelegenheid en de details door te spreken. Het is extra leuk als je het concert een verrassing houdt voor diegene die je gaat verrassen. Zodra Amber binnenkomt, kan het genieten beginnen.

Het concert kun jij helemaal naar jouw wens samenstellen. Gemiddeld kiezen mensen voor vier liedjes. In totaal is Amber dan gemiddeld een halfuur aanwezig. Welke liedjes dat precies zijn, bepaal jij.

  • Liederen uit het repertoire van Concert op Maat. Wil je een mooi langzaam lied, of misschien wat meer uptempo? Wat past bij de boodschap die je wilt overbrengen met het concert?
  • Lievelingslied. Je kunt ook een lied zelf aanvragen! Die studeert Amber dan speciaal voor jullie in. Een lied waar jullie misschien bijzondere herinneringen aan hebben, of wat jullie gewoon heel graag horen?
  • Om het nóg persoonlijker te maken… Kan Amber een lied op maat schrijven! Aan de hand van wat vragen aan jou schrijft ze een persoonlijke tekst op een passende, bestaande melodie.

Het kan soms best lastig zijn om te kiezen welke liedjes je precies cadeau wilt geven. Geen paniek, Amber denkt graag met je mee. Zo kan ze helpen om samen dit persoonlijke cadeau samen te stellen waarmee jij jouw partner, vader moeder of goede vriend(in) op een unieke manier verrast met een mooie ervaring om nog lang op terug te kijken.

De prijs voor zo’n persoonlijk concert is helemaal afhankelijk van welke keuze je precies maakt. Wil je bijvoorbeeld vier liedjes, dan kost dit €255,-. Voor deze prijs studeert Amber één liedje hiervan speciaal voor jullie in, mocht je dat willen. Wil je iemand verrassen met een Lied op Maat? Dat kan vanaf €225,- (kosten zijn inclusief 9% btw). Wil je een digitaal concert? Dan gelden er lagere tarieven. Bespreek je wensen met Amber en zij maakt een passend voorstel voor je.

Persoonlijk thuisconcert uniek cadeau ideefabriek concert op maat

Concert op maat uniek en persoonlijk cadeau persoonlijk concert ideefabriek

Huiskamerconcert: een uniek cadeau om te geven

Er zijn genoeg gelegenheden te bedenken waarop je kunt uitpakken met dit cadeau: een verjaardag, jubileum, pensioen, een huwelijksaanzoek… Met dit cadeau ben je ervan verzekerd dat je degene echt gaat verrassen en laat je weten hoeveel hij of zij voor jou betekent. En niet geheel onbelangrijk voor jezelf: voor dit bijzondere cadeau hoef je bijna niets te doen. Sterker nog: jullie kunnen samen van dit mooie moment genieten.

Nieuwsgierig?

Neem dan contact op met Amber via Concert op Maat. Zodra jij het aanvraagformulier hebt ingevuld, neemt zij contact met je op om kennis te maken.

Lees ook:

Dit artikel is gesponsord door Concert op Maat.

Zoek