Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Zo geef je een vakantie cadeau: originele tips om het nieuws te onthullen

Onthullingskaart verrassing ideefabriek onthullen zwanger getuige ceremoniemeester

Jij wilt iemand verrassen met een vakantie of weekend weg: wat een geweldig cadeau! Hier hoort natuurlijk een spectaculair onthullingsmoment bij. Maak deze verrassing extra bijzonder door je cadeau op een originele manier te presenteren. Hier zijn een paar suggesties hoe je op een unieke manier een vakantie cadeau doet.

Verborgen bericht

Schrijf je cadeau met de meegeleverde UV-pen met onzichtbare inkt op de kaart. Geef de kaart aan de ontvanger en laat hen met het UV-licht van de pen over de tekst schijnen. Zo onthul je op een originele en leuke manier je verrassing.

Verrassing in de ballon

Een originele manier om een vakantie te onthullen, is met onze ballonkaart of onthullingsbox. Blaas de ballon in de box, of op de kaart, op en prik het vervolgens lek. In de ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje met jouw cadeau erop geschreven. Eenmaal doorgeprikt, regent het confetti en valt het briefje met jouw bericht op de grond. Een originele en spontane onthulling! Ontdek onze producten in de webshop:

Geef een kraskaart

Het concept van een kraskaart is eenvoudig maar origineel: schrijf op de kaart wat jullie gaan doen, bijvoorbeeld een weekendje weg, weekje weg of complete rondreis. Plak vervolgens de krassticker eroverheen en je cadeau is klaar om te geven. Maak het extra spannend door onder de krassticker de coördinaten van jullie bestemming te vermelden. Zo laat je de ontvanger op Google maps uitzoeken waar jullie naartoe gaan. Bekijk onze webshop voor inspiratie:

Message in the bottle

Onthul de bestemming van jullie vakantie met onze Message in the bottle. Wij stoppen jouw bericht in het flesje. Als je de kaart geeft, pakt de ontvanger het flesje en haalt het briefje eruit. Een originele en leuke manier om je vakantie-uitje te onthullen. Bekijk het in de webshop:

Cadeaubox

Verras je dierbare met een gepersonaliseerde cadeaubox. Vul de box met handige items voor de vakantie of gebruik het om de bestemming te onthullen. Laat ons de box personaliseren en je hebt een unieke manier om jullie vakantie aan te kondigen.

Lees ook:

Search