Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

5 x leuke manieren om je reisgezelschap te verrassen op vakantie

vakantie verrassing canada berg natuur

Of je nu met je geliefde of een vriend(in) op vakantie bent, iemand verrassen is altijd leuk. Wij geven je vijf leuke suggesties hoe je dit kunt doen.

Surprise!

Om de perfecte verrassing te verzorgen moet je een goede timing hebben. En wie verwacht er nu een verrassing tijdens de vakantie? Niemand! En daarom is het juist dé gelegenheid om je gezelschap te verrassen. Hier vijf ideetjes:

  • Reserveer van te voren in een toffe hotspot om lekker te dineren.
  • Ga je op vakantie naar een adembenemende locatie? Verras je reisgezelschap met skydiven of bungeejumpen. Spannend!
  • Bekijk voor je reis naar de wellness mogelijkheden in de regio. Kies er eentje uit en reserveer een dagje spa.
  • Ben je met je geliefde op vakantie? Dan maak je zeker indruk door jullie hotelkamer of appartement romantisch aan te kleden met kaarsen, rozenblaadjes en een fles champagne. Hoe doe je dat? Vraag aan het personeel van de accommodatie of zij dit voor je kunnen doen of stuur je liefje voor een boodschap de deur uit. Dan kun jij de accommodatie – met spulletjes die je al in Nederland hebt gekocht – romantisch aankleden.
  • Speel voor reisleider. Verdiep je in de regio en bekijk wat er leuk is om te doen. Denk aan een kookworkshop volgen, een wijnboerderij, bezienswaardigheden of museum bezoeken. Mocht je van te voren iets moeten reserveren, doe dat vooral in Nederland. Zorg er ook voor dat je wat leuks over de regio kunt vertellen. Op de dag zelf kun je je reisgezelschap verrassen met een verzorgd dagje met jou als reisleider.

    Een tip voor als je inspiratie zoekt: op Tripadvisor kun je een plaats of regio invullen in de zoekbalk en klikken op ‘dingen om te doen’. Bij Airbnb is dit de button ‘ervaringen’. Je krijg dan allemaal leuke opties om te doen in de regio. Handig!

Neem een kijkje in onze shop:

Search