Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Superleuk idee: organiseer je eigen verrassingsweekendje weg

weekend weg verrassingsweekend porto portugal

We love weekendjes weg! Maar wat we misschien nog wel leuker vinden zijn verrassingsweekendjes. Nu kun je dit via een organisatie als srprs.me boeken, maar je kunt er ook eentje zelf organiseren. Wij vertellen je hoe!

Organiseer je eigen verrassingsweekendje

Het idee van srprs.me is superleuk! Een weekendje weg zonder dat je de locatie weet. Pas op de dag zelf wordt dit bekend gemaakt. Wij hebben het concept van srprs.me een paar maanden terug ook uitgeprobeerd en het is ons erg goed bevallen. Review lees je hier. Maar je kunt ook zelf een verrassingsweekendje organiseren. Hoe? Je kunt met je vriend of vriendin afspreken dat jullie dit jaar twee weekendjes weggaan. De eerste organiseer jij en de tweede je partner. De ‘organisator’ maakt de locatie pas bekend wanneer jullie vertrekken. Geeft toch een extra spanning aan het weekendje! Je kunt dit idee ook uitproberen met vrienden of familie. Wanneer je elk jaar een vriendenweekend of familieweekend weggaat, kun je er een verrassingsweekend van maken. Elk jaar wissel je dan van organisator. Net zo lang tot iedereen er eentje heeft georganiseerd.

Hoe pak ik dit aan?

Natuurlijk is het een kunst om de bestemming geheim te houden. Spreek van te voren een budget af en zorg dat je daar binnen blijft. En denk goed na over de bekendmaking van de locatie. Zo kun je…

  • Blinddoeken tot je bij de locatie bent
  • Een quiz maken en alle eerste letters van de antwoorden vormen samen de bestemming
  • Op een landkaart de bestemming omcirkelen en die vervolgens verknippen. Puzzelen maar!
  • De bestemming in een ballon stoppen

Ook handig: doe je research! Check van te voren wat er in de omgeving is. Jij hebt je kunnen verdiepen in de locatie, de ander niet… Lees hier de gouden tip voor het zoeken van leuke evenementen en uitjes.

Neem een kijkje in onze shop:

Zoek