Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Leuk idee gespot! Een jaar lang uitdagingen aangaan in de ‘to do challenge’

Challenge uitdagingen

Op Ideefabriek hopen wij je met onze ideeën te inspireren en motiveren. Maar wij komen ook wel eens leuke ideetjes tegen van anderen. En uiteraard delen wij deze ook graag met jou! Dit keer de ‘to do challenge’.

Een jaar lang uitdagingen aangaan

Een jaar lang elke maand een challenge aangaan. Dit idee is afkomstig van Luc Swaan. Maar hij verzint deze uitdagingen niet zelf… Nee, dat doen zijn vrienden en familie voor hem. Hij heeft twaalf mensen geselecteerd die elk op een kaartje een opdracht mochten schrijven. Elke maand opent Luc de envelop met het kaartje erin en de challenge die op het kaartje staat moet hij binnen een maand uitvoeren. Doet hij dit niet? Dan moet hij een tegenprestatie doen, die ook op het kaartje staat.

Wat heeft hij zoal gedaan?

Luc is in januari van dit jaar begonnen met zijn ‘Luc’s Big To do Challenge’ en heeft al een cursus paaldansen achter de rug, skydiven en vrijwilligerswerk gedaan. Je kunt zijn avonturen volgen via zijn Instagram (zie hieronder). Wil jij dit ook doen? Het enige wat je nodig hebt zijn een pen, papier, 12 mensen en een hoop moed… 😉

Neem een kijkje in onze shop:

Zoek