Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Tip voor stedentrip: ontdek een stad per elektrische deelstep

deelstep stedentrip tip blog ideefabriek

Ga je binnenkort op stedentrip of tijdens je vakantie een dagje naar een grote stad? Dan hebben wij een tip voor jou: gebruik een elektrische deelstep. Wij hebben dit concept in Italië uitgeprobeerd en zijn direct fan.

Zo werkt een elektrische deelstep

Er zijn verschillende bedrijven die zulke steps aanbieden, zoals Bird, Lime of Dott. Als je er eenmaal op let, zie je overal in de stad steps op de stoep staan. Hoe werkt een deelstep? Allereerst download je de app van het bedrijf. In Italië hebben wij gebruik gemaakt van de steps van Lime. Wij hebben dus eerst de app van Lime gedownload en gekoppeld aan onze bankrekening. Na alle aanmeldingsstappen kun je de app gebruiken. Je ziet een kaart waarop je kunt zien waar de dichtstbijzijnde step staat. Eenmaal de step gevonden scan je de QR-code die op de step staat en ben je klaar om te vertrekken. Klaar met de rit? Dan parkeer je de step en beëindig je via de app de rit.

Voordelen van een deelstep

Het is heerlijk om door de stad te crossen van plek naar plek. Zo gingen wij vanuit het hotel naar een koffietentje in een hip wijkje. Step geparkeerd en zitten maar. Na een uurtje gingen we weer op zoek naar een nieuwe step en reden we naar de andere kant van de stad om daar een museum te bezoeken. Onderweg kun je ook nog genieten van de omgeving. In een korte tijd kun je de hele stad ontdekken, zonder dat je aan het einde van de dag kapot bent van het lopen. Naast dat dit alleen al ideaal is, is het ook nog eens leuk om door de stad te crossen op een step. Dikke tip dus!

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Zoek