Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Zwangerschapsaankondiging: zo vertel je aan je collega’s dat je zwanger bent

Ideefabriek ballonkaart verrassing onthullingsvraag zwangerschapsaankondiging zwanger getuige vragen ceremoniemeester cadeau weekend weg

Vrienden en familie weten inmiddels dat je zwanger bent, nu je collega’s nog! Wij delen onze ideeën voor originele zwangerschapsaankondigingen met je. 

Onthullingsbox

Vertel het bijzondere nieuws met een Ideefabriek-onthullingsbox. We hebben twee soorten. Bij de een zie je zodra je de box openmaakt in de flap je nieuws staan: Ik ben zwanger. In de box zit verder nog superschattige sokjes van Hektik die het compleet maken. In de andere box staat in de flap de instructies: de ballon in de box opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die wij meesturen. In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje met jouw nieuwtje. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Eenmaal de ballon doorgeprikt, regent het confetti en valt het briefje met de zwangerschapsonthulling op de grond. Shop deze originele zwangerschapsaankondigingen hier:

Message in the bottle

Onthul jullie blije nieuws met onze Message in the bottle. In het flesje stoppen wij jouw bericht. Als jij de kaart geeft, pakt je collega het flesje en haalt het briefje eruit. Een originele en leuke manier om je zwangerschap te onthullen.

Vertel het met een kraskaart

Geef je collega’s een Ideefabriek-kraskaart! Tijdens het krassen komen ze erachter dat je zwanger bent, want onder de krassticker staat jouw nieuwtje. Hoe leuk! Bekijk in onze webshop onze kraskaarten:

Ballonkaart

Geef een Ideefabriek ballonkaart. Hoe werkt het? Simpel! Blaas op, prik door en ontdekt wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waarop staat dat jij zwanger bent. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Wanneer jij de ballonkaart geeft, moet diegene de ballon opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die op de kaart is geplakt. Wil je een andere tekst in de ballon? Dat is geen probleem. Bekijk hier alle beelden, informatie en shop de ballonkaart hier:

Onthullingskaart

Deel jullie geweldige nieuws op een bijzondere manier met deze prachtige goudfolie onthullingskaart. Plak simpelweg de echofoto in de kaart of een mooie boodschap en geef het als cadeau. Zo wordt jullie speciale geheim op een onvergetelijke manier onthuld!

Acryl cirkel

Op een leuke manier aan de wereld vertellen dat je in verwachting bent? Gebruik onze gepersonaliseerde cirkel van acryl. Deze zwangerschapsaankondiging kun je aan iemand cadeau doen of gebruik de acryl cirkel voor de perfecte foto voor jullie zwangerschapsaankondiging op social media:

Andere ideeën:

  • Zitten je collega’s achter hun bureau? Plan dan een gezamenlijke afspraak in de agenda en doe dit op de dag dat je met zwangerschapsverlof gaat. Schrijf als onderwerp ‘zwangerschapsverlof’ op en verstuur de afspraak. Als het goed is krijgen je collega’s hier direct een melding van.
  • Laat een of meerdere koffiemokken bedrukken met de tekst ‘ik ben zwanger’ en neem de mokken ongezien mee naar kantoor. Wanneer je aanbiedt om voor je collega’s koffie of thee te gaan halen, kun je het in deze mokken schenken.
  • Vertel je collega’s dat je thuis wat lekkers hebt gebakken en het hebt meegenomen naar werk. Ga vervolgens rond met een schaal met bijvoorbeeld chocolaatjes met blauwe en roze muisjes erop.
  • Heb je een vergadering met je collega’s? Lever dan ‘zwangerschapsverlof’ als agendapunt in, dat zullen ze niet zien aankomen.
  • Laat visitekaartjes drukken met jouw naam en gegevens van het bedrijf. Maar schrijf onder jouw naam: mama to-be als functieomschrijving. Vertel vervolgens aan je collega’s dat je een nieuw visitekaartjes hebt en laat er eentje zien.
  • Regelen jullie je eigen eten? Koop dan een pak roze en blauwe muisjes. Wanneer jullie gaan lunchen kun je zeggen dat je zelf ook nog wat lekkers hebt meegenomen.

Lees ook:

Zoek