Skip to main content

Zwangerschapsaankondiging: zo vertel je dat je zwanger bent met een superleuk cadeautje

By 12 januari 2019maart 26th, 2021Baby, Cadeau, Zwangerschapsaankondiging
kraskaart zwanger zwangerschapsaankondiging pregnant goud zilver rosegoud ideefabriek voorbeeld

Een mooie manier om je zwangerschap onopvallend bekend te maken is door middel van een cadeau. Deze kun je geven op een verjaardag of zomaar. Maar wat voor cadeautje geef je dan? Wij geven je leuke suggesties. 

Stop echo in een fotolijst

Stop de echo in deze te leuke glazen fotolijst, pak het in en geef het cadeau. We kunnen de lijst voor je bedrukken met een naam, datum of boodschap. Zo kun je op de lijst plaatsen: ‘Ik ben zwanger’ of de uitgerekende datum. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. Kortom: we maken ‘m helemaal voor jou op maat! Bekijk hier meer details en foto’s:

Kraskaart

Geef een Ideefabriek-kraskaart cadeau. Tijdens het krassen komen ze erachter dat je zwanger bent, want onder de krassticker staat jullie fantastische nieuws. Hoe leuk! Extra pluspunt: dit is een originele maar ook zeker voordelige manier. Bekijk in onze webshop onze kraskaarten:

Onthullingsbox

Vertel het bijzondere nieuws met een Ideefabriek-onthullingsbox. We hebben twee soorten. Bij de een zie je zodra je de box openmaakt in de flap jullie nieuws staan. De precieze tekst mag je zelf bepalen. In de box zit verder nog superschattige sokjes van Hektik om de box compleet te maken. In de andere box staat er in de flap wat diegene moet doen: de ballon in de box opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die wij meesturen. In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje met jouw vraag of boodschap. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Eenmaal de ballon doorgeprikt, regent het confetti en valt het briefje met de vraag of boodschap op de grond. Shop deze originele zwangerschapsaankondiging hier:

Ballonkaart

Geef een Ideefabriek-ballonkaart. Hoe werkt het? Simpel! Blaas op, prik door en ontdek wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waarop staat dat jij zwanger bent. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Wanneer jij de ballonkaart geeft, moet diegene de ballon opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die op de kaart is geplakt. Wil je een andere tekst in de ballon? Dat is geen probleem. Bekijk hier alle beelden, informatie en shop de ballonkaart hier:

Message on de bottle

Geef een lekkere fles drank of drankpakket cadeau. Alleen dan vervang je het originele label met een Ideefabriek-etiket. Op het etiket kun je dan schrijven dat je in verwachting bent. 

Andere ideetjes:

  • Ben je zelf jarig? Maak dan een slinger met je echo-foto en hang deze op in de woonkamer. Je kunt er ook nog een tekst aan toevoegen als je dat leuk vindt. Je gasten worden dan direct bij binnenkomst verrast.
  • Is er niemand binnenkort jarig? Ga dan voor een ‘zomaar’ cadeautje. Koop een paar verschillende tijdschriften en eentje die gaat over ouders of baby’s. Je kunt dan onder de noemer ‘ik heb nog wat tijdschriften over’ deze geven aan de persoon of personen in kwestie. Als ze dan bladeren door de tijdschriften, gaat er vanzelf een belletje rinkelen.
  • Maak een fotocollage en voeg daar de echo-foto aan toe. Als ze goed kijken, kunnen ze je leuke nieuws spotten.
  • Maak een uitnodiging voor een feestje! Op de voorkant schrijf je ‘Save de date’ met de uitgerekende datum erop. Op de achterkant kun je een afbeelding plaatsen van een ooievaar. Vervolgens deel je de uitnodigingen persoonlijk uit. 

Lees ook:

Van verjaardag tot babyshower: shop bij Ideefabriek voor bijzondere momenten Shop hier