7 x zo vertel je dat je zwanger bent met een superleuk cadeautje

By 12 januari 2019 april 7th, 2019 Baby, Cadeau
baby babyonthulling zwanger jongen meisje blauw roze

Een mooie manier om je zwangerschap onopvallend bekend te maken is door middel van een cadeau. Deze kun je geven op een verjaardag of zomaar. Maar wat voor cadeautje geef je dan? Wij geven je zeven leuke suggesties. 

7 x zwangerschapsaankondigingen met een cadeau

  • Stop de echo-foto samen met confetti in een ballon. Koop nog minimaal twee extra ballonnen bij en stop hier alleen confetti in. Als je bij de jarige bent kun je zeggen: in één van deze ballonnen zit je cadeau. Natuurlijk heb je het echte verjaardagscadeau ook bij je, maar op deze manier komt het als een totale verrassing.
  • Vind je dat teveel werk? Je kunt natuurlijk ook gewoon een babyitem inpakken en geven aan de jarige.
  • Ben je zelf jarig? Maak dan een slinger met je echo-foto en hang deze op in de woonkamer. Je kunt er ook nog een tekst aan toevoegen als je dat leuk vindt. Je gasten worden dan direct bij binnenkomst verrast.
  • Stel een pakket samen met spullen die allemaal iets te maken hebben met een baby. Bijvoorbeeld een babyflesje, sokjes, boekje en plaats in het midden een foto van de echo. Pak het in met doorzichtige folie en geef het cadeau.
  • Is er niemand binnenkort jarig? Ga dan voor een ‘zomaar’ cadeautje. Koop een paar verschillende tijdschriften en eentje die gaat over ouders of baby’s. Je kunt dan onder de noemer ‘ik heb nog wat tijdschriften over’ deze geven aan de persoon of personen in kwestie. Als ze dan bladeren door de tijdschriften, gaat er vanzelf een belletje rinkelen.
  • Maak een fotocollage en voeg daar de echo-foto aan toe. Als ze goed kijken, kunnen ze je leuke nieuws spotten.
  • Maak een uitnodiging voor een feestje! Op de voorkant schrijf je ‘Save de date’ met de uitgerekende datum erop. Op de achterkant kun je een afbeelding plaatsen van een ooievaar. Vervolgens deel je de uitnodigingen persoonlijk uit. Hier een voorbeeld:
save the date zwanger

Beeld: ideefabriek

Bekijk onze producten in de categorie ‘baby’ in de Ideeshop:

Maar er zijn nog veel meer leuke manieren op je zwangerschap bekend te maken. Wij hebben nog 23 andere leuke ideetjes voor je. Je bekijkt ze hier.