Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Zwangerschapsaankondiging: zo vertel je dat je zwanger bent met een superleuk cadeautje

kraskaart zwanger zwangerschapsaankondiging pregnant goud zilver rosegoud ideefabriek voorbeeld

Een mooie manier om je zwangerschap onopvallend bekend te maken is door middel van een cadeau. Deze kun je geven op een verjaardag of zomaar. Maar wat voor cadeautje geef je dan? Wij geven je leuke suggesties. 

Stop echo in een fotolijst

Stop de echo in deze te leuke glazen fotolijst, pak het in en geef het cadeau. We kunnen de lijst voor je bedrukken met een naam, datum of boodschap. Zo kun je op de lijst plaatsen: ‘Ik ben zwanger’ of de uitgerekende datum. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. Kortom: we maken ‘m helemaal voor jou op maat! Bekijk hier meer details en foto’s:

Cadeaubox

Wil je je zwangerschap bekendmaken met een zwangerschapstest, echo of bijvoorbeeld een slabbetje? Dan is deze op maat gemaakte cadeaubox iets voor jou! Wij bedrukken jouw speciale boodschap (boven- en binnenkant) op de box, waardoor dit moment nog specialer wordt. Jij vult de box vervolgens zelf met een babyitem waardoor jullie nieuws niet te missen is. 

Onthullingswoordzoeker

Een originele manier om aan te kondigen dat je in verwachting bent: dat is onze onthullingswoordzoeker. Geef de onthullingswoordzoeker aan degene die je het blije nieuws wilt vertellen. Hij of zij plaatst vervolgens het onthullingsblad over de woordzoeker. Door de rondjes op het onthullingsblad verschijnt er ineens jullie mooie nieuws. Je kunt kiezen uit diverse onthullingsboodschappen. Bekijk hier meer details:

Kraskaart

Geef een Ideefabriek-kraskaart cadeau. Tijdens het krassen komen ze erachter dat je zwanger bent, want onder de krassticker staat jullie fantastische nieuws. Hoe leuk! Extra pluspunt: dit is een originele maar ook zeker voordelige manier. Bekijk in onze webshop onze kraskaarten:

Onthullingskaart

Deel jullie geweldige nieuws op een bijzondere manier met deze prachtige goudfolie onthullingskaart. Plak simpelweg de echofoto in de kaart of een mooie boodschap en geef het als cadeau. Zo wordt jullie speciale geheim op een onvergetelijke manier onthuld!

Printable

Voor de DIY’ers onder ons. Bestel deze printable en print je eigen onthullingskaart:

Message in the bottle

Onthul jullie blije nieuws met onze Message in the bottle. In het flesje stoppen wij jouw bericht. Als jij de kaart geeft, pakt de ontvanger het flesje en haalt het briefje eruit. Een originele en leuke manier om je zwangerschap te onthullen.

Onthullingsbox

Vertel het bijzondere nieuws met een Ideefabriek-onthullingsbox. We hebben twee soorten. Bij de een zie je zodra je de box openmaakt in de flap jullie nieuws staan. De precieze tekst mag je zelf bepalen. In de box zit verder nog superschattige sokjes van Hektik om de box compleet te maken. In de andere box staat er in de flap wat diegene moet doen: de ballon in de box opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die wij meesturen. In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje met jouw vraag of boodschap. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Eenmaal de ballon doorgeprikt, regent het confetti en valt het briefje met de vraag of boodschap op de grond. Shop deze originele zwangerschapsaankondiging hier:

Ballonkaart

Geef een Ideefabriek-ballonkaart. Hoe werkt het? Simpel! Blaas op, prik door en ontdek wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waarop staat dat jij zwanger bent. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Wanneer jij de ballonkaart geeft, moet diegene de ballon opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die op de kaart is geplakt. Wil je een andere tekst in de ballon? Dat is geen probleem. Bekijk hier alle beelden, informatie en shop de ballonkaart hier:

Message on de bottle

Geef een lekkere fles drank of drankpakket cadeau. Alleen dan vervang je het originele label met een Ideefabriek-etiket. Op het etiket kun je dan schrijven dat je in verwachting bent. 

Acryl cirkel

Op een leuke manier aan de wereld vertellen dat je in verwachting bent? Gebruik onze gepersonaliseerde cirkel van acryl. Deze zwangerschapsaankondiging kun je aan iemand cadeau doen of gebruik de acryl cirkel voor de perfecte foto voor jullie zwangerschapsaankondiging op social media:

Andere ideetjes:

  • Ben je zelf jarig? Maak dan een slinger met je echo-foto en hang deze op in de woonkamer. Je kunt er ook nog een tekst aan toevoegen als je dat leuk vindt. Je gasten worden dan direct bij binnenkomst verrast.
  • Is er niemand binnenkort jarig? Ga dan voor een ‘zomaar’ cadeautje. Koop een paar verschillende tijdschriften en eentje die gaat over ouders of baby’s. Je kunt dan onder de noemer ‘ik heb nog wat tijdschriften over’ deze geven aan de persoon of personen in kwestie. Als ze dan bladeren door de tijdschriften, gaat er vanzelf een belletje rinkelen.
  • Maak een fotocollage en voeg daar de echo-foto aan toe. Als ze goed kijken, kunnen ze je leuke nieuws spotten.
  • Maak een uitnodiging voor een feestje! Op de voorkant schrijf je ‘Save de date’ met de uitgerekende datum erop. Op de achterkant kun je een afbeelding plaatsen van een ooievaar. Vervolgens deel je de uitnodigingen persoonlijk uit. 

Lees ook:

Zoek