Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Tweeling zwangerschapsaankondiging: zo vertel je dat jullie een tweeling verwachten

Tweeling kraskaart zwangerschapsaankondiging ideefabriek kraskaarten

Bij je allereerste echo bij de verloskundige krijg je hét nieuws: jullie verwachten niet één maar twee baby’s. Natuurlijk wil je van de daken schreeuwen dat jullie een tweeling verwachten. Hoe doe je deze tweeling zwangerschapsaankondiging op een originele manier? Wij delen leuke ideeën met je. 

Ballonkaart

Geef een Ideefabriek-ballonkaart. Hoe werkt het? Simpel! Blaas op, prik door en ontdek wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waarop staat dat jij zwanger bent van een tweeling. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Wanneer jij de ballonkaart geeft, blaast diegene de ballon op en prikt ‘m kapot met de veiligheidsspeld die op de kaart is geplakt.

Ook leuk: geef eerst één ballonkaart waarop staat dat je zwanger bent. En vervolgens nog een tweede ballonkaart waarop staat dat jullie een tweeling verwachten. Dubbele onthulling! Shop de ballonkaart hier:

Verborgen bericht

Nog een creatief idee: onze Verborgen bericht. Schrijf je geheim met de meegeleverde UV-pen met onzichtbare inkt op de kaart. Geef de kaart aan de ontvanger en laat hen met het UV-licht van de pen over de tekst schijnen. Zo onthul je op een originele en leuke manier je verrassing.

Zwangerschapsaankondiging met een kraskaart

Onze kraskaarten zorgen voor een kleine en originele onthulling. Tijdens het krassen komt jouw dierbare erachter dat je zwanger bent van een tweeling, want onder de krassticker staat jullie fantastische nieuws. Hoe leuk! Ook hier kun je eerst een kraskaart geven waarmee je je zwangerschap onthult en op een tweede kraskaart dat jullie een tweeling verwachten. Bekijk in onze webshop onze kraskaarten:

Onthullingsbox

Vertel het bijzondere nieuws met een Ideefabriek-onthullingsbox. In de flap van de box staan de instructies: blaas de ballon op en prik door met de veiligheidsspeld die wij meesturen. In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje met jouw blije nieuws. Het briefje stoppen wij voor jou in de ballon. Eenmaal de ballon doorgeprikt, regent het confetti en valt jouw zwangerschapsaankondiging op de grond. Shop deze originele aankondiging hier:

Message in the bottle

Onthul het blije nieuws met onze Message in the bottle. In het flesje stoppen wij jullie bericht. Als jij de kaart geeft, pakt de ontvanger het flesje en haalt het briefje eruit. Een originele en leuke manier om je zwangerschap van een tweeling te onthullen.

Onthullingskaart

Deel jullie geweldige nieuws op een bijzondere manier met deze prachtige goudfolie onthullingskaart. Plak simpelweg de echofoto in de kaart of schrijf een mooie boodschap en geef het als cadeau. Zo wordt jullie speciale geheim op een onvergetelijke manier onthuld!

Printable

Voor de DIY’ers onder ons. Bestel deze printable en print je eigen onthullingskaart:

Onthullingswoordzoeker

Een originele manier om aan te kondigen dat je in verwachting bent: dat is onze onthullingswoordzoeker. Geef de onthullingswoordzoeker aan degene die je het blije nieuws wilt vertellen. Hij of zij plaatst vervolgens het onthullingsblad over de woordzoeker. Door de rondjes op het onthullingsblad verschijnt er ineens jullie mooie nieuws. Je kunt kiezen uit diverse onthullingsboodschappen. Bekijk hier meer details:

Acryl cirkel

Op een leuke manier aan de wereld vertellen dat je in verwachting bent? Gebruik onze gepersonaliseerde cirkel van acryl. Deze zwangerschapsaankondiging kun je aan iemand cadeau doen of gebruik de acryl cirkel voor de perfecte foto voor jullie zwangerschapsaankondiging op social media:

Lijst je echo in

Stop de echo in deze te leuke glazen fotolijst, pak het in en geef het cadeau. Om ‘m extra persoonlijk te maken kunnen wij de glazen lijst bedrukken met de uitgerekende datum of boodschap. Bekijk hier meer details en foto’s:

Message on de bottle

Vervang het huidige label van een fles wijn of bier met een Ideefabriek-etiket. Op het etiket kun je dan schrijven dat je in verwachting bent. Nog een idee: schrijf op één label dat je zwanger bent en op de tweede dat jullie niet één maar twee baby’s verwachten. 

Cadeaubox

Geef een gepersonaliseerde cadeaubox. In de box kun je de zwangerschapstest, echo, pakjes, speentjes of iets anders babygerelateerd stoppen. Bedruk de box met een persoonlijke tekst en je hebt een unieke zwangerschapsaankondiging.

Lees ook:

Search