Verzending op maandag en donderdag | Gratis verzending vanaf €75,-
0
Your Cart

Je wordt vader: originele ideeën om je vriend, partner of man te vertellen dat je zwanger bent

ideefabiek zwanger zwangerschapsaankondiging echo gender reveal baby

Je hebt een zwangerschapstest gedaan… positief! Wat een fantastisch nieuws! Heb je de test alleen gedaan? Dat betekent dat je vriend, partner of man nog niet weet dat jullie een kindje verwachten. Dit bijzondere babynieuws wil je op een originele manier vertellen. Check dan deze originele zwangerschapsaankondigingen voor papa to be

Onthullingsbox

Vertel je wederhelft dat je zwanger bent met een Ideefabriek-onthullingsbox. We hebben twee soorten. Bij de een zie je zodra je de box openmaakt in de flap jullie nieuws staan. In de box zit verder nog superschattige sokjes van Hektik om de box compleet te maken.

In de andere box staat er in de flap wat de aanstaande vader moet doen: de ballon in de box opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die wij meesturen. In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje met jouw vraag of boodschap. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Eenmaal de ballon doorgeprikt, regent het confetti en valt het briefje met de vraag of boodschap op de grond. Shop deze originele zwangerschapsaankondiging hier:

Fotolijst

Geef een gepersonaliseerd fotolijstje cadeau. De fotolijst kunnen wij voor je bedrukken met bijvoorbeeld de tekst ‘Ik ben zwanger’, ‘Je wordt papa’ of de uitgerekende maand. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. In het lijstje kun je vervolgens een leuke foto van jullie samen stoppen. Bekijk hier meer details en foto’s:

Vertel het met een kraskaart

Tijdens het krassen komt je partner erachter dat je zwanger bent, want onder de krassticker staat jullie fantastische nieuws. Hoe leuk! Bekijk in onze webshop onze kraskaarten.

Ballonkaart

Vertel aan de aanstaande vader dat je zwanger bent met de Ideefabriek-ballonkaart. Hoe werkt het? Simpel! Blaas op, prik door en ontdek wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waarop staat dat jullie een kindje verwachten. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Wanneer jij de ballonkaart geeft, moet je vriend, partner of man de ballon opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die op de kaart is geplakt. Wil je een andere tekst in de ballon? Dat is geen probleem. Bekijk hier alle beelden, informatie en shop de ballonkaart hier:

Message in the bottle

Onthul jullie blije nieuws met onze Message in the bottle. In het flesje stoppen wij jouw bericht. Als jij de kaart geeft, pakt de ontvanger het flesje en haalt het briefje eruit. Een originele en leuke manier om je zwangerschap te onthullen.

Acryl cirkel

Op een leuke manier aan de wereld vertellen dat je in verwachting bent? Gebruik onze gepersonaliseerde cirkel van acryl. Deze zwangerschapsaankondiging kun je aan iemand cadeau doen of gebruik de acryl cirkel voor de perfecte foto voor jullie zwangerschapsaankondiging op social media:

Message on de bottle

Vervang het originele label van een flesje wijn of biertje voor een Ideefabriek-etiket. Op het etiket kun je dan schrijven dat je in verwachting bent. Wanneer jullie samen zijn, kun je aanbieden om wat drinken in te schenken en vervolgens het biertje of wijntje op tafel te zetten. En dan is het wachten tot het opvalt… Spannend! Kunnen jullie daarna gelijk proosten op de gezinsuitbreiding. 

Lees ook: