Gratis verzending vanaf €75,- | Vandaag besteld? Verzending binnen 1 - 4 werkdagen 🚚
Search
Winkelwagen

Cadeau 60 jaar: originele verjaardagscadeaus voor hem of haar

7-2022 ideefabriek cadeaubox L gepersonaliseerd bedrukt
Wat geef je iemand cadeau die 60 jaar wordt? Voor deze vraag ben je hier bij het juiste adres. Wij hebben tal van originele cadeaus voor 60-jarigen die wij met veel liefde persoonlijk voor je klaarmaken. 

Gepersonaliseerde giftbox

Geef een gepersonaliseerde giftbox. Wij bedrukken de box met een persoonlijke tekst op de boven- en binnenkant. Vervolgens kun je zelf de cadeaubox vullen met leuke cadeautjes. Shop een giftbox hier:

Glazen memory box 

60 jaar is een mooi moment om eens terug te blikken op onvergetelijke momenten. Verzamel daarom herinneringen van jou en de jarige in onze gepersonaliseerde glazen memory boxen. Je kunt foto’s met de jarige in de box stoppen, briefjes met mooie herinneringen, of alle verjaardagsgenodigden kunnen een mooie wens/herinnering in de box stoppen. Maar misschien weet jij een veel betere invulling voor de box! Bekijk hier meer foto’s en details:

Cadeau 60 jaar: gepersonaliseerde glazen items

Naast onze glazen boxen hebben we nog meer glazen items die wij personaliseren. Dit zijn niet alleen originele cadeaus, maar ook een waardevolle aandenken aan deze feestelijke mijlpaal. Bekijk hier alle glazen items op je gemak:

Cadeaubox – Redenen waarom

Wil je de jarige overladen met liefde? Dan is deze cadeaubox perfect! De box bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan om 60 redenen waarom je van hem of haar houdt, 60 redenen waarom je trots bent of 60 redenen waarom hij of zij er nog zo heerlijk jong uitziet. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens.

Geef je verjaardagscadeau op een originele manier

Ga je voor een ‘doe cadeau’? Bijvoorbeeld een nachtje weg of gezellig dineren. Onthul dit dan op een originele manier. Denk aan een kraskaart of ballonkaart. Check onze webshop voor inspiratie:

Persoonlijk album

Geef een gepersonaliseerd album. Het scrapbook van Ideefabriek bevat 80 witte blanco pagina’s, dus qua invulling kun je er alle kanten mee op. Bundel hier foto’s van jou samen met de jarige en geef het cadeau. Ook leuk om dit met meerdere mensen te maken en geven. Wij personaliseren de voorkant en jij bepaalt de invulling. 

Cadeau 60 jaar: bucketlist boek

Inspireer de jarige en geef een bucketlist boek cadeau. In het boek kan de jarige job doelen opschrijven die hij of zij ooit nog samen met iemand wilt doen. Wil je een origineel bucketlist cadeau? Ga dan voor een kraskaartenset. Dan zijn de activiteiten nog een verrassing!

Persoonlijk bier- of wijnetiket

Geef een persoonlijk biertje of wijntje cadeau met het Ideefabriek-etiket. Op het etiket kan jij zelf de gelegenheid opschrijven wanneer de jarige het drankje mag openmaken. Je kunt één wijntje geven en één gelegenheid opgeven of bijvoorbeeld een drankpakket geven met allerlei momenten op de labels. Het etiket kan je heel makkelijk zelf op het drankje plakken. Shop hier:

Lees ook:

Search