Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Cadeau 60 jaar: originele verjaardagscadeaus voor man of vrouw

Ideefabriek wijnbox cadeaubox wijndoos gepersonaliseerd wit cadeau cadeaus vieren

Wat geef je aan een man of vrouw cadeau die 60 jaar wordt? Voor deze vraag ben je hier bij het juiste adres. Wij hebben tal van originele verjaardagscadeaus voor 60-jarigen die wij met veel liefde persoonlijk voor je klaarmaken.

Gepersonaliseerde giftbox

Geef een gepersonaliseerde giftbox aan de 60-jarige cadeau. Wij bedrukken de box met een persoonlijke tekst op de boven- en binnenkant. Vervolgens kun je zelf de cadeaubox vullen met leuke cadeautjes. Shop een giftbox hier:

Glazen memory box 

Op 60-jarige leeftijd is het prachtig om terug te kijken op onvergetelijke momenten. Verzamel deze kostbare herinneringen van jou en de jarige in onze speciale glazen memoryboxen. Vul de box met foto’s van bijzondere momenten, schrijf briefjes met mooie herinneringen, of nodig alle gasten uit om hun wensen en herinneringen in de box te delen. Misschien heb jij zelfs een uniek idee voor de invulling van de box! Ontdek hier meer foto’s en details:

Cadeau 60 jaar: gepersonaliseerde glazen items

Naast onze glazen boxen hebben we nog meer glazen items die wij personaliseren. Dit zijn niet alleen originele cadeaus, maar ook een waardevolle aandenken aan deze feestelijke mijlpaal. Bekijk hier alle glazen items op je gemak:

Redenen waarom

Wil je de jarige job overladen met liefde? Dan is deze cadeaubox perfect! De box bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan om 60 redenen waarom je van hem of haar houdt, 60 redenen waarom je trots bent of 60 redenen waarom hij of zij er nog zo heerlijk jong uitziet. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens. We hebben ook een poster-variant:

Geef je verjaardagscadeau op een originele manier

Ga je voor een ‘doe cadeau’? Bijvoorbeeld een nachtje weg of gezellig dineren. Onthul dit dan op een originele manier. Denk aan een kraskaart of ballonkaart. Check onze webshop voor inspiratie:

Fotoalbum

Maak een fotoalbum. Bundel hier foto’s van jou samen met de jarige en geef het cadeau. Ook leuk om dit met meerdere mensen te maken en geven. Shop er eentje op Bol.com.

Cadeau 60 jaar: bucketlist

Inspireer de jarige om op avontuur te gaan en geef deze bucketlist kraskaartenset. Wil je liever een traditioneel bucketlistboek? Die scoor je op Bol.com.

Persoonlijk bier- of wijnetiket

Geef een persoonlijk biertje of wijntje cadeau met het Ideefabriek-etiket. Op het etiket kan jij zelf de gelegenheid opschrijven wanneer de jarige het drankje mag openmaken. Je kunt één wijntje geven en één gelegenheid opgeven of bijvoorbeeld een drankpakket geven met allerlei momenten op de labels. Het etiket kan je heel makkelijk zelf op het drankje plakken. Shop hier:

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Zoek