Skip to main content

50 jaar! Originele cadeaus voor de verjaardag van een Sarah

By 15 februari 2019maart 26th, 2021Cadeau, Cadeau, Verjaardag, Verjaardag
persoonlijk wijn- of bieretiket ideefabriek cadeau
Ken jij iemand die binnenkort officieel een Sarah (oftewel 50 jaar) wordt? Dan moet je natuurlijk met een goed en origineel cadeau aankomen. Wij geven je suggesties. 

Glazen memory box 

Verzamel mooie herinneringen van jou en de jarige in onze glazen memory boxen. Je kunt foto’s met de jarige in de box stoppen, briefjes met mooie herinneringen, of alle verjaardagsgenodigden kunnen een mooie wens/herinnering in de box stoppen. Maar misschien weet jij een veel betere invulling voor de box! Om de box extra persoonlijk te maken, kun je de box laten bedrukken. Bekijk hier meer foto’s en details:

Persoonlijke illustratie

Dit noem je nog eens een uniek en persoonlijk cadeau. Ideefabriek maakt aan de hand van jouw aangeleverde foto’s een custom made illustratie. Superleuk om te geven aan een Sarah! Je kunt een illustratie laten maken van alleen Sarah, of Sarah met het hele gezin of vriendengroep. Ook kunnen we een naam/namen en datum toevoegen aan de illustratie. Kortom: we maken ‘m helemaal naar jouw wens. Neem hier een kijkje voor dit unieke cadeau:

Bucketlist boek

Inspireer de jarige en geef een bucketlist boek cadeau. In het boek kan zij doelen opschrijven die ze ooit nog samen met iemand wil doen.

Gepersonaliseerde glazen fotolijst

Geef deze te leuke glazen fotolijst cadeau. Je kunt er zelfs voor kiezen om ‘m te laten bedrukken met een naam, datum of boodschap. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. Kortom: we maken ‘m helemaal voor jou op maat! Stop er een foto van de jarige in en je hebt echt een uniek cadeau! Bekijk hier meer details en foto’s:

Persoonlijk bier- of wijnetiket

Geef een persoonlijk biertje of wijntje cadeau met het Ideefabriek-etiket. Op het etiket kan jij zelf de gelegenheid opschrijven wanneer de jarige het drankje mag openmaken. Je kunt één wijntje geven en één gelegenheid opgeven of bijvoorbeeld een bierpakket geven met allerlei momenten op de labels. Het etiket kan je heel makkelijk zelf op de fles plakken. Shop hier:

Help ik word ouder pakket

Is deze Sarah wel in voor een geintje? Dan kun je een ‘help ik word ouder’ pakket geven. Koop producten als een leesbril, grote afstandbediening of een gezond ouder worden voor dummies’ boek.

Luiertaart

luiertaart voor volwassenen en sarah

Op een babyshower krijgt de zwangere dame vaak een luiertaart cadeau, maar wat nou als je er eentje geeft aan iemand van 50 jaar? Deze 50+ variant is gemaakt van luiers voor volwassenen. Leeftijd komt toch met ongemakken ;). Benieuwd hoe je zo’n luiertaart maakt? Bekijk hier het artikel.

Geboortejaar

Maak een cadeaupakket vol met dingen uit het geboortejaar van de 50-jarige. Denk aan een krant die op haar geboortedag is uitgebracht, een wijn uit dat jaar, een dvd van een film die toen in de bioscoop draaide… Noem het maar op!

Koop in de Ideeshop de perfecte wenskaart voor een Sarah:

Let op! De webshop is gesloten van 1 december 2021 t/m maart 2022 📦