Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

50 jaar: originele cadeaus voor verjaardag van Sarah of Abraham

verjaardagsquiz 50 jaar ideefabriek cadeau verjaardag sarah abraham

Ken jij iemand die binnenkort jarig is en 50 jaar wordt? Dat is voor de toekomstige Sarah of Abraham een bijzondere mijlpaal. En dat wil je vieren met een origineel cadeau. Wij geven je inspiratie voor een verjaardagscadeau.

Glazen memory box 

50 jaar is een mooi moment om eens terug te blikken op mooie momenten. Verzamel daarom herinneringen van jou en de jarige in onze gepersonaliseerde glazen memory boxen. Je kunt foto’s met de jarige in de box stoppen, briefjes met mooie herinneringen, of alle verjaardagsgenodigden kunnen een mooie wens/herinnering in de box stoppen. Maar misschien weet jij een veel betere invulling voor de box! Bekijk hier meer foto’s en details:

50 jaar: geef je cadeau op een originele manier

Ga je voor een ‘doe cadeau’? Bijvoorbeeld een nachtje weg of gezellig avondje naar het theater. Onthul dit dan op een originele manier. Denk aan een Message in the bottle, kraskaart of ballonkaart. Check onze webshop voor inspiratie:

Redenen waarom

Wil je de jarige overladen met liefde? Dan is deze cadeaubox perfect! De box bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan om 50 redenen waarom je van hem of haar houdt, 50 redenen waarom je trots bent of 50 redenen waarom hij of zij er nog zo heerlijk jong uitziet. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens. We hebben ook een poster-variant:

Bucketlist

Inspireer de jarige om op avontuur te gaan. Geef deze bucketlist kraskaartenset cadeau of koop een traditioneel bucketlistboek op Bol.com.

Gepersonaliseerde glazen fotolijst

Geef deze te leuke glazen fotolijst cadeau. Je kunt er zelfs voor kiezen om ‘m te laten bedrukken met een naam, datum of boodschap. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. Kortom: we maken ‘m helemaal voor jou op maat! Stop er een foto van de jarige in en je hebt echt een uniek cadeau! Bekijk hier meer details en foto’s:

Persoonlijk bier- of wijnetiket

Geef een persoonlijk biertje of wijntje cadeau met het Ideefabriek-etiket. Op het etiket kan jij zelf de gelegenheid opschrijven wanneer de jarige het drankje mag openmaken. Je kunt één wijntje geven en één gelegenheid opgeven of bijvoorbeeld een drankpakket geven met allerlei momenten op de labels. Het etiket kan je heel makkelijk zelf op het drankje plakken. Shop hier:

Luiertaart

luiertaart voor volwassenen en sarah

Op een babyshower krijgt de zwangere dame vaak een luiertaart cadeau, maar wat nou als je er eentje geeft aan iemand die 50 jaar wordt? Deze 50+ variant is gemaakt van luiers voor volwassenen. Leeftijd komt toch met ongemakken ;). Benieuwd hoe je zo’n luiertaart maakt? In dit artikel vertellen we meer over dit idee.

Gepersonaliseerde giftbox

Stel een gepersonaliseerde giftbox samen. Denk aan lekkere spullen om te ontspannen of items voor een lekkere borrel die jullie samen kunnen nuttigen. Maak het extra persoonlijk door de box te bedrukken met een persoonlijke tekst. Shop een giftbox hier:

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Zoek