Binnen 1-3 werkdagen verzonden | Gratis verzending vanaf €75,- 📦

Ideefabriek

voor bijzondere momenten

0
Your Cart

Zoveel jaar getrouwd: originele jubileumcadeaus die perfect zijn om te geven

cadeau boek bucketlist voor jou en mij ideefabriek verjaardag

Zijn er mensen in je omgeving binnenkort zoveel jaar getrouwd? Of misschien ben je binnenkort zelf de gelukkige. Dan is het altijd weer de vraag: wat geef ik als cadeau? We kennen het gevoel. Daarom denken we met je mee: check hier originele jubileumcadeaus.

Gepersonaliseerde glazen items

Ideefabriek heeft schitterende gepersonaliseerde glazen items die perfect zijn als jubileumcadeau. Geef bijvoorbeeld een glazen memory box vol foto’s van het echtpaar. Of geef een gepersonaliseerde glazen fotolijst of lantaarn. Bekijk hier de details van onze glazen items:

Persoonlijke illustratie

Dit noem je nog eens een uniek en persoonlijk huwelijks- of jubileumcadeau. Ideefabriek maakt aan de hand van jouw aangeleverde foto’s een custom made illustratie. Zo kun je een mooie foto van het echtpaar laten illustreren of hun verlovings- of trouwfoto. Neem hier een kijkje:

Geef jubileumcadeau op originele manier

Soms hoeft het cadeautje niet per se origineel te zijn, maar kun je dat wel creëren door een unieke presentatie. Stel je wilt het echtpaar als cadeau een romantisch diner aanbieden, gebruik dan de Ideefabriek-ballonkaart, kraskaart of Message in the bottle om dit te onthullen. Zo heb je toch nog een uniek cadeau! Lees hier meer over deze twee items:

Daar moet op gedronken worden

Stel een drankpakket samen, maar geef het een twist. Hoe? Door het originele label te vervangen met onze Ideefabriek-etiketten. Op het etiket kun jij bijvoorbeeld de gelegenheid schrijven van wanneer het stel het drankje mag drinken. Hierdoor wordt het extra persoonlijk. Denk aan:

  • Proost op: jullie volgende huwelijksjubileum
  • Proost op: de eerstvolgende date night

Shop de etiketten hier:

Bucketlist boek

Nog een leuk cadeau voor een echtpaar: een bucketlist boek. Stellen kunnen dit boek gebruiken om hun doelen in op te schrijven en te documenteren. Samen dromen, niets leuker dan dat! We verkopen het boek los, in een cadeaupakket, maar we hebben ook een bucketlist krasboek en kraskaartenset.

Gepersonaliseerde giftbox

Stel een gepersonaliseerde giftbox samen. Denk aan lekkere spullen om te ontspannen of items voor een lekkere borrel die ze samen kunnen nuttigen. Maak het extra persoonlijk door de box te bedrukken met een persoonlijke tekst. Shop een giftbox hier:

Lees ook: