Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Zoveel jaar getrouwd: originele jubileumcadeaus die perfect zijn om te geven

Memorybox L 25 jaar getrouwd cadeau origineel cadeau-idee gepersonaliseerd

Zijn er mensen in je omgeving binnenkort zoveel jaar getrouwd? Of misschien ben je binnenkort zelf de gelukkige. Dan is het altijd weer de vraag: wat geef ik als cadeau? We kennen het gevoel. Daarom denken we met je mee: check hier originele jubileumcadeaus.

Gepersonaliseerde glazen items

Ideefabriek heeft schitterende gepersonaliseerde glazen items die perfect zijn als jubileumcadeau. Geef bijvoorbeeld een glazen memory box vol foto’s van het echtpaar. Bekijk hier de details van onze glazen items:

Redenen waarom

Wil je je partner overladen met liefde? Dan is deze cadeaubox perfect! De box bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan om 10 redenen waarom je van hem of haar houdt of 60 redenen waarom je trots op je partner bent. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens. We hebben ook een poster-variant:

Geef jubileumcadeau op originele manier

Soms hoeft het cadeautje niet per se origineel te zijn, maar kun je dat wel creëren door een unieke presentatie. Stel je wilt het echtpaar als cadeau een romantisch diner aanbieden, gebruik dan een onthullingskaart om dit te onthullen. Zo heb je toch nog een uniek cadeau! Lees hier meer over deze twee items:

Daar moet op gedronken worden

Stel een drankpakket samen, maar geef het een twist. Hoe? Door het originele label te vervangen met onze Ideefabriek-etiketten. Op het etiket kun jij bijvoorbeeld de gelegenheid schrijven van wanneer het stel het drankje mag drinken. Hierdoor wordt het extra persoonlijk. Denk aan:

  • Proost op: jullie volgende huwelijksjubileum
  • Proost op: de eerstvolgende date night

Shop de etiketten hier:

Bucketlist

Nog een leuk cadeau voor een echtpaar: een bucketlist kraskaartenset of koop een traditioneel bucketlistboek op Bol.com. Samen dromen, niets leuker dan dat!

Gepersonaliseerde giftbox

Stel een gepersonaliseerde giftbox samen. Denk aan lekkere spullen om te ontspannen of items voor een lekkere borrel die ze samen kunnen nuttigen. Maak het extra persoonlijk door de box te bedrukken met een persoonlijke tekst. Shop een giftbox hier:

Geloften bruiloft

Hoe romantisch is het om jullie geloften aan de muur te hebben. Een liefdevolle herinnering aan één van de mooiste dagen van jullie leven: een poster van jullie geloften. Wij maken deze printable voor jou op maat:

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Search