Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Geld geven als cadeautje saai? Niet met deze ideeën

slinger van geld maken voor cadeautje

Geld geven voor een verjaardag, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid: het is een heel praktisch en nuttig cadeau. Maar stiekem ook een beetje saai. Wij laten je zien hoe je van dit praktische cadeau toch iets origineels kunt maken. 

Geef een geldkaart

Op een originele manier geld cadeau geven? Doe het met deze geldkaart van Ideefabriek. In het envelopje op de kaart stop je een geldbedrag naar keuze. Dankzij de bedrukte goudfolie tekst ‘Dikke zoen en wat poen’ is het voor de ontvanger direct duidelijk wat de bedoeling is. Op de achterkant is er ook nog genoeg ruimte om een persoonlijke boodschap te schrijven.

Een hartje vouwen van geld voor in een kaart

geld vouwen hartje

Presenteer het geld op een originele manier. Dit kun je doen door van het geldbriefje een hartje te vouwen. Volg bovenstaande stappen om een hartje te vouwen. En dit is het resultaat:

kaartje met gevouwen hartje van geld

Groot geld bedrag in een gepersonaliseerde box

Geef je met een grote groep geld? Presenteer het geld dan op een mooie manier, zoals in deze gepersonaliseerde glazen box. Op de box kun je een tekst laten bedrukken die aansluit op de gelegenheid. Bekijk in onze webshop meer details:

Een slinger maken van geld

slinger van geld maken voor cadeautje

Dit is heel simpel om te maken en ziet er ook nog eens leuk uit! Je kunt hiermee bijvoorbeeld een kaart, reep chocolade of tijdschrift opleuken. Je hebt alleen een stukje touw nodig, gezellig (inpak)papier en natuurlijk de eurobiljetten. Het is heel makkelijk: eerst vouw je het biljet dubbel, plaats het over het touw en vouw vervolgens aan de achterkant de zijkanten naar binnen zodat je een driehoekje krijgt.

Ballon met geld erin

Gebruik de Ideefabriek-ballonkaart om jouw cadeau te geven. In de ballon zit confetti en een persoonlijke boodschap, die wij er voor jou in doen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het geld toevoegen. Vervolgens geef je het cadeau. Diegene moet de ballon opblazen en doorprikken. Simpel, maar heel origineel. Shop de ballonkaart hier:

Lees ook:

Zoek