Skip to main content

Geld geven als cadeautje saai? Niet met deze ideeën

By 28 december 2017maart 23rd, 2021Bruiloft, Cadeau, Verjaardag
verjaardag geld geven cadeau giftbox

Geld geven voor een verjaardag of bruiloft is altijd lastig, want hoe zorg je er nou voor dat je toch met een mooi kunstwerkje op de proppen komt? Geen paniek: wij geven je 5 ideeën om bonuspunten te verdienen met het geven van geld.

1. Een hartje vouwen van geld voor in een kaart

geld vouwen hartje

Als je een kaart geeft en daar geld bij wilt doen kun je er een hart van vouwen. Volg bovenstaande stappen om een hartje te vouwen. En dit is het resultaat:

kaartje met gevouwen hartje van geld

2.Een slinger maken van geld

slinger van geld maken voor cadeautje

Dit is heel simpel om te maken en ziet er ook nog eens leuk uit! Je kunt hiermee bijvoorbeeld een kaart, reep chocolade of tijdschrift opleuken.

Je hebt alleen een stukje touw nodig, gezellig (inpak)papier en natuurlijk de eurobiljetten. Het is heel makkelijk: eerst vouw je het biljet dubbel, plaats het over het touw en vouw vervolgens aan de achterkant de zijkanten naar binnen zodat je een driehoekje krijgt.

3. Vissenkom met visjes en krabbetjes van geldbriefjes

vissenkom met visjes en krabbetjes van eurobiljetten geld

Als je een groot bedrag cadeau geeft (en er dus meerdere briefjes zijn) kun je een vissenkom met visjes en krabbetjes geven. Maar deze zijn gemaakt van geld. Een video met instructies om de visjes te vouwen kun je hier vinden en de video om een krab te vouwen kun je hier vinden.

4. Ballon met geld erin

Ballon met geld en confetti erin voor geld geven als cadeau

Als je een transparante ballon hebt kun je er confetti en geld indoen, opblazen, paar lintjes eromheen, een kaartje erbij en klaar! Je kunt bij de Hema zelfs ballonnen kopen met confetti er al in (zoals op de foto).

5. Smiley of hartje van muntjes

Je kunt op een verjaardagskaartje een smiley of een hartje maken van muntjes en deze op de kaart plakken met dubbelzijdig plakband of tape.

 

Ga je naar een housewarming maar wil je eigenlijk helemaal geen geld geven? Klik dan hier voor originele cadeautjes om te geven voor een housewarming.

Bekijk alle items in de Ideeshop 🎁 Shop hier