Verzending op maandag, dinsdag en donderdag | Gratis verzending vanaf €75,-
0
Your Cart

Originele alternatieven voor een gastenboek op je bruiloft

Gastenboek bruiloft advies box 1

Op zoek naar een leuk en origineel idee voor een gastenboek voor jullie bruiloft? Zoek niet verder! Wij zetten unieke alternatieven voor je op een rij. 

Verzamel datenights

Met dit alternatieve gastenboek gaat het bruidspaar alleen nog maar op verrassende en onvergetelijke dates. De bruiloftsgasten schrijven op de (100) kaartjes hun favoriete date ideeën. Alle kaartjes worden bewaard in een schitterende glazen box, gepersonaliseerd met de namen van het bruidspaar en hun trouwdatum. De komende maanden en jaren kan het bruidspaar op hun gemak de date tips opvolgen. Met dit idee maak je toch elk pasgetrouwd stel blij? Je koopt het idee als set of als losse producten:

Persoonlijk album

Gebruik dit scrapbook als gastenboek voor je bruiloft. Het boek bevat 80 witte blanco pagina’s, dus qua invulling kun je er alle kanten mee op. Gasten kunnen een felicitatie achterlaten, herinneringen opschrijven, foto’s plakken of handige tips meegeven. Wij maken graag een persoonlijk album voor je klaar:

Geef tips

Ook een leuk idee: geen datenight verzamelen, maar tips! Gebruik dit mooie houten doosje met 100 kaartjes om een advies op te schrijven voor het bruidspaar. Op de kaartjes staat de tekst: Advice for the newlyweds met een hartje eronder. Neem hier een kijkje:

Glazen memory box 

Verzamel foto’s van alle bruiloftsgasten. Leg een polaroid camera op de tafel en daarnaast de glazen memory box. Gasten kunnen dan een foto van zichzelf nemen en vervolgens de foto in de box stoppen. Wat een leuke aandenken voor het bruidspaar! Heb je geen budget voor een polaroid camera? Vraag dan alle gasten om een foto mee te nemen waar zij samen met het bruidspaar op staan, zodat ze die in de box kunnen stoppen. Om de box extra persoonlijk te maken, bedrukken wij de glazen box met naam/namen en eventuele datum. Bekijk hier meer foto’s en details:

Persoonlijke poster

Op zoek naar een uniek gastenboek? This is it! Wij maken een gepersonaliseerde poster voor je. Laat de gasten een persoonlijke boodschap, huwelijkstip, datetip of iets anders leuks opschrijven op deze poster. Lijst de poster vervolgens in en voilà: een mooi aandenken aan een onvergetelijke dag. Perfect voor een bruiloft.

Lees ook: