Binnen 1-3 werkdagen verzonden | Gratis verzending vanaf €75,- 📦

Ideefabriek

voor bijzondere momenten

0
Your Cart

Originele alternatieven voor een gastenboek op je bruiloft

Gastenboek bruiloft advies box 1

Op zoek naar een leuk en origineel idee voor een gastenboek voor jullie bruiloft? Zoek niet verder! Wij zetten unieke alternatieven voor je op een rij. 

Verzamel datenights

Met dit alternatieve gastenboek gaat het bruidspaar alleen nog maar op verrassende en onvergetelijke dates. De bruiloftsgasten schrijven op de (100) kaartjes hun favoriete date ideeën. Alle kaartjes worden bewaard in een schitterende glazen box, gepersonaliseerd met de namen van het bruidspaar en hun trouwdatum. De komende maanden en jaren kan het bruidspaar op hun gemak de date tips opvolgen. Met dit idee maak je toch elk pasgetrouwd stel blij? Je koopt het idee als set of als losse producten:

Geef tips

Ook een leuk idee: geen datenight verzamelen, maar tips! Gebruik dit mooie houten doosje met 100 kaartjes om een advies op te schrijven voor het bruidspaar. Op de kaartjes staat de tekst: Advice for the newlyweds met een hartje eronder. Neem hier een kijkje:

Glazen memory box 

Verzamel foto’s van alle bruiloftsgasten. Leg een polaroid camera op de tafel en daarnaast de glazen memory box. Gasten kunnen dan een foto van zichzelf nemen en vervolgens de foto in de box stoppen. Wat een leuke aandenken voor het bruidspaar! Heb je geen budget voor een polaroid camera? Vraag dan alle gasten om een foto mee te nemen waar zij samen met het bruidspaar op staan, zodat ze die in de box kunnen stoppen. Om de box extra persoonlijk te maken, bedrukken wij de glazen box met naam/namen en eventuele datum. Bekijk hier meer foto’s en details:

Gastenboek puzzel

Gebruik een puzzel als gastenboek op jullie bruiloft. Elke gast kan zijn eigen puzzelstukje beschrijven met een persoonlijke boodschap. Na de grote dag kan het bruidspaar de puzzel in elkaar zetten en vormt het een hart. Al jullie vrienden en familie verenigd als puzzelstukjes van één hart. Een mooi symbool van jullie liefde en een waardevolle herinnering!

Je shopt zo’n puzzel hier.

Lees ook: