Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Originele alternatieven voor een gastenboek op je bruiloft

Gastenboek date ideeën gastenboekset Ideefabriek bruiloft gepersonaliseerd box alternatief adviezen trouwen

Op zoek naar een leuk en origineel idee voor een gastenboek voor jullie bruiloft? Zoek niet verder! Wij zetten unieke alternatieven voor je op een rij. 

Glazen bol of message in the bottle

Maak je speciale dag extra bijzonder met dit originele gastenboek. Laat je gasten hun mooiste wensen, herinneringen of tips delen door ze op ronde invulkaarten te schrijven en deze in een glazen fles of bol te stoppen. De invulling van de invulkaarten kunnen de gasten bedenken of door jullie gestuurd worden, afhankelijk van wat het beste past bij jullie gelegenheid. Of het nu een bruiloft of een ander feestelijk evenement is, dit gastenboek voegt een uniek tintje toe aan de viering en wordt een tijdloos aandenken.

Verzamel datenights

Met dit alternatieve gastenboek gaat het bruidspaar op verrassende en onvergetelijke dates. De bruiloftsgasten schrijven hun favoriete date ideeën op kaartjes, die bewaard worden in een gepersonaliseerde glazen box met de namen van het bruidspaar en hun trouwdatum. In de komende maanden en jaren kan het bruidspaar de datetips opvolgen. Je kunt het idee als set of als losse producten kopen:

Invulkaarten

Heb je zelf een ander leuk idee? Gebruik onze blanco invulkaarten! Laat de genodigden huwelijkstips, huwelijksreistips of gelukswensen op de kaartjes noteren.

Glazen memory box 

Verzamel foto’s van alle bruiloftsgasten met behulp van een polaroid camera en een glazen memory box. Gasten kunnen een foto van zichzelf nemen en deze in de box stoppen. Dit vormt een leuk aandenken voor het bruidspaar! Als een polaroid camera buiten het budget valt, vraag dan de gasten om een foto mee te nemen waarop zij samen met het bruidspaar staan. Of bewaar hier de foto’s van de photobooth in. Bekijk hier meer foto’s en details:

Persoonlijke poster

Op zoek naar een uniek gastenboek? Wij maken een gepersonaliseerde poster voor je. Laat de gasten een persoonlijke boodschap, huwelijkstip, datetip of iets anders leuks opschrijven op deze poster. Lijst de poster vervolgens in en voilà: een mooi aandenken aan een onvergetelijke dag. Perfect voor een bruiloft.

Persoonlijk album

Kies voor een klassiek gastenboek met een persoonlijke twist door een scrapbook te gebruiken. Gasten kunnen hierin felicitaties achterlaten, herinneringen opschrijven, foto’s plakken of handige tips meegeven. Je kunt er een aanschaffen op Bol.com.

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Search