Gratis verzending vanaf €75,- 📦 | Bestelling verzonden binnen 1 tot 3 werkdagen

Ideefabriek

voor bijzondere momenten

0

Your Cart

Originele alternatieven voor een gastenboek op je bruiloft

Gastenboek bruiloft advies box 1

Op zoek naar een leuk en origineel idee voor een gastenboek voor jullie bruiloft? Zoek niet verder! Wij zetten unieke alternatieven voor je op een rij. 

Verzamel datenights

Superleuk als gastenboek of als extraatje voor op je bruiloft: date ideeën. Nadat je getrouwd bent is het belangrijk om te blijven investeren in je relatie. Hoe handig is het dan als je gasten tips en inspiratie geven. Gebruik deze glazen enveloppenbox om alle ‘Date Night Ideas’ te verzamelen van je vrienden en familie. Je kunt op het glazen doosje de namen van het bruidspaar laten bedrukken. Shop dit unieke gastenboek hier:

Geef tips

Ook een leuk idee: geen datenight verzamelen, maar tips! Gebruik dit mooie houten doosje met 100 kaartjes om een advies op te schrijven voor het bruidspaar. Op de kaartjes staat de tekst: Advice for the newlyweds met een hartje eronder. Neem hier een kijkje:

Glazen memory box 

Verzamel foto’s van alle bruiloftsgasten. Leg een polaroid camera op de tafel en daarnaast de glazen memory box. Gasten kunnen dan een foto van zichzelf nemen en vervolgens de foto in de box stoppen. Wat een leuke aandenken voor het bruidspaar! Heb je geen budget voor een polaroid camera? Vraag dan alle gasten om een foto mee te nemen waar zij samen met het bruidspaar op staan, zodat ze die in de box kunnen stoppen. Om de box extra persoonlijk te maken, bedrukken wij de glazen box met naam/namen en eventuele datum. Bekijk hier meer foto’s en details:

Geen photobooth, maar een videobooth

Niets is leuker dan bewegende beelden terug zien van jouw bruiloft. Creëer daarom een videobooth op jouw trouwdag. Zoek een rustige hoek uit op jouw trouwlocatie en decoreer de achtergrond feestelijk. Hier kun je leuke achtergrond suggesties vinden. Je kunt natuurlijk ook je ceremoniemeester hiervoor vragen. Zorg dat je een camera en statief hebt en iemand die alles kan filmen. Wanneer je gasten binnenkomen kunnen zij de videobooth in om een lieve boodschap voor het bruidspaar op te nemen. Vervolgens monteer je dit aan elkaar en heb je een bijzonder en uniek gastenboek.

Ik denk dat jullie…

Laat je gasten voorspellingen doen! Leg de invulkaarten plus pennen op een tafel op de feestlocatie. Het is ook leuk om een glazen vissenkom te kopen, waar mensen na het invullen de voorspellingen in kunnen stoppen. Deze vissenkom stelt dan ‘de glazen bol’ voor.

Gastenboek puzzel

Gebruik deze puzzel als gastenboek op jullie bruiloft. Elke gast kan zijn eigen puzzelstukje beschrijven met een persoonlijke boodschap. Na de grote dag kan het bruidspaar de puzzel in elkaar zetten en vormt het een hart. Al jullie vrienden en familie verenigd als puzzelstukjes van één hart. Een mooi symbool van jullie liefde en een waardevolle herinnering!

Lees ook:

Shop hier onze kraskaarten 🎁 Shop hier