Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Stuur jij vanuit het bedrijf regelmatig een wenskaart naar je collega’s of klanten? Dan is dit een goed idee voor jou: laat door Ideefabriek wenskaarten op maat maken. Voor elke gelegenheid kunnen wij een custom made ontwerp maken, die helemaal in de huisstijl van jouw bedrijf past. 

Een gepersonaliseerde wenskaart is een klein detail, maar wel eentje die ervoor zorgt dat je eruit springt. Het geeft net die persoonlijke touch die mensen zo waarderen. Deze wenskaarten kun je gebruiken voor als je collega’s jarig zijn, met pensioen gaan, een moeilijke periode doormaken of een andere gelegenheid. Maar ook zeker geschikt om te sturen naar klanten.

Wenskaarten op maat voor jouw bedrijf

Of je nu één wenskaart of een heel wenskaartenrek vol wil: Ideefabriek denkt graag met je mee. Voor elke gelegenheid en elke stijl kunnen wij een ontwerp voor je maken. Als je wil kunnen wij ook enveloppen en postzegels leveren, zo ben je in één keer helemaal klaar. Wij hebben al voor diverse klanten ansichtkaarten op maat gemaakt: kaarten voor in bedrijfspakketten, verhuiskaarten of felicitatiekaarten. Zie hier wat voorbeelden:

wenskaarten op maat bedrijf bedrijven ideefabriek
Beeld: Ideefabriek
wenskaarten op maat bedrijf bedrijven ideefabriek
Beeld: Ideefabriek

Uiteraard zijn andere formaten en dubbele kaarten ook een optie.

Let’s talk!

Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, door onderstaand contactformulier in te vullen. Dan bespreken we de wensen en mogelijkheden. Spreek je snel!

    Wist je dat…

    Ideefabriek nog meer doet op zakelijk gebied?

     

    Zoek