Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Leukste zwangerschapsaankondiging op social media: gebruik gepersonaliseerde acryl cirkel

acryl cirkel zwangerschapsaankondiging social media zwanger schijf baby uitgerekende datum echo

Na weken wachten is het moment eindelijk daar: jij gaat aan de wereld bekendmaken dat je zwanger bent. Hoe deel je dit blije nieuws? Op social media natuurlijk! Met dit te schattige acryl bord creëer je het perfecte plaatje voor bij je zwangerschapsaankondiging.

Zwangerschapsaankondiging op social media

Ideefabriek maakt voor jou een gepersonaliseerde acryl cirkel. Hier staat de achternaam en uitgerekende maand van jullie baby op. Om het aankondigingsplaatje leuk aan te kleden kun je items erbij doen als:

  • Een zwangerschapstest
  • Babysokjes (bijvoorbeeld deze tijger, wasbeer of beren sokjes)
  • Romper
  • Babymuts
  • Foto van de echo
  • Kalender met uitgerekende datum erop

Is het jullie tweede of derde kindje? Dan kun je het ook de grote broer(s) of zus(sen) laten vertellen. Laat ze de cirkel vasthouden, maak een foto en voilà: de perfecte aankondigingsfoto is klaar! Zie je het al voor je? Shop dan snel jouw gepersonaliseerde cirkel:

Interesse in een gepersonaliseerde kalender? Shop ‘m hier als printable:

Originele zwangerschapsaankondigingen

Ga je een aantal mensen in real life vertellen dat er een kleine op komst is? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben tal van originele items voor een bijzondere zwangerschapsaankondiging. Zoals:

Kraskaarten

Tijdens het krassen komt hij/zij erachter dat je zwanger bent, want onder de krassticker staat jullie fantastische nieuws.

Onthullingskaart

Deel jullie geweldige nieuws op een bijzondere manier met deze prachtige goudfolie onthullingskaart. Plak simpelweg de echofoto in de kaart of een mooie boodschap en geef het als cadeau. Zo wordt jullie speciale geheim op een onvergetelijke manier onthuld!

Printable

Voor de DIY’ers onder ons. Bestel deze printable en print je eigen onthullingskaart:

Onthullingsbox

Vertel het bijzondere nieuws met een Ideefabriek-onthullingsbox. We hebben twee soorten. Bij de een zie je zodra je de box openmaakt in de flap jullie nieuws staan. De precieze tekst mag je zelf bepalen. In de box vind je verder nog superschattige sokjes van Hektik om de box compleet te maken. In de andere box staat er in de flap wat diegene moet doen: de ballon in de box opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die wij meesturen. In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje met jouw vraag of boodschap. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Eenmaal de ballon doorgeprikt, regent het confetti en valt het briefje met de vraag of boodschap op de grond. Shop deze originele zwangerschapsaankondiging hier:

Ballonkaart

Geef een Ideefabriek-ballonkaart. Hoe werkt het? Simpel! Blaas op, prik door en ontdek wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waarop staat dat jij zwanger bent. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Wanneer jij de ballonkaart geeft, moet diegene de ballon opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die op de kaart is geplakt. Wil je een andere tekst in de ballon? Dat is geen probleem. Bekijk hier alle beelden, informatie en shop de ballonkaart hier:

Verborgen bericht

Nog een creatief idee: onze Verborgen bericht. Schrijf je onthulling met de meegeleverde UV-pen met onzichtbare inkt op de kaart. Geef de kaart aan de ontvanger en laat hen met het UV-licht van de pen over de tekst schijnen. Zo onthul je op een originele en leuke manier je boodschap.

Message in the bottle

Onthul jullie blije nieuws met onze Message in the bottle. In het flesje stoppen wij jouw bericht. Als jij de kaart geeft, pakt de ontvanger het flesje en haalt het briefje eruit. Een originele en leuke manier om je zwangerschap te onthullen.

Cadeaubox

Wil je je zwangerschap bekendmaken met een zwangerschapstest, echo of bijvoorbeeld een slabbetje? Dan is deze op maat gemaakte cadeaubox iets voor jou! Wij bedrukken jouw speciale boodschap (boven- en binnenkant) op de box, waardoor dit moment nog specialer wordt. Jij vult de box vervolgens zelf met een babyitem waardoor jullie nieuws niet te missen is. 

Onthullingswoordzoeker

Een originele manier om aan te kondigen dat je in verwachting bent: dat is onze onthullingswoordzoeker. Geef de onthullingswoordzoeker aan degene die je het blije nieuws wilt vertellen. Hij of zij plaatst vervolgens het onthullingsblad over de woordzoeker. Door de rondjes op het onthullingsblad verschijnt er ineens jullie mooie nieuws. Je kunt kiezen uit diverse onthullingsboodschappen. Bekijk hier meer details:

Search