Verzending op maandag, dinsdag en donderdag | Gratis verzending vanaf €75,-
0
Your Cart

Leukste zwangerschapsaankondiging op social media: gebruik dit mooie letterbord

Na weken wachten is het moment eindelijk daar: jij gaat aan de wereld bekendmaken dat je zwanger bent. Hoe deel je dit blije nieuws? Op social media natuurlijk! Met dit te schattige letterbord creëer je het perfecte plaatje voor bij je zwangerschapsaankondiging.

Zwangerschapsaankondiging op social media

Dit te leuke letterbord in de vorm van een hart is perfect voor een zwangerschapsaankondiging. Met de bijbehorende letters kun je op het bord bijvoorbeeld een leuke quote plaatsen. Om het plaatje leuk aan te kleden kun je items erbij doen als:

  • Een zwangerschapstest
  • Babysokjes (bijvoorbeeld deze tijger, wasbeer of beren sokjes)
  • Romper
  • Babymuts
  • Foto van de echo
  • Kalender met uitgerekende datum erop

Zie je het al voor je? Shop dan snel dit letterbord hier:

Interesse in een gepersonaliseerde kalender? Shop ‘m hier als printable:

Originele zwangerschapsaankondigingen

Ga je een aantal mensen in real life vertellen dat er een kleine op komst is? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben tal van originele items voor een bijzondere  zwangerschapsaankondiging. Zoals:

Kraskaarten

Tijdens het krassen komt hij/zij erachter dat je zwanger bent, want onder de krassticker staat jullie fantastische nieuws.

Onthullingsbox

Vertel het bijzondere nieuws met een Ideefabriek-onthullingsbox. We hebben twee soorten. Bij de een zie je zodra je de box openmaakt in de flap jullie nieuws staan. De precieze tekst mag je zelf bepalen. In de box vind je verder nog superschattige sokjes van Hektik om de box compleet te maken. In de andere box staat er in de flap wat diegene moet doen: de ballon in de box opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die wij meesturen. In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje met jouw vraag of boodschap. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Eenmaal de ballon doorgeprikt, regent het confetti en valt het briefje met de vraag of boodschap op de grond. Shop deze originele zwangerschapsaankondiging hier:

Acryl cirkel

Op een leuke manier aan de wereld vertellen dat je in verwachting bent? Gebruik onze gepersonaliseerde cirkel van acryl. Deze zwangerschapsaankondiging kun je aan iemand cadeau doen of gebruik de acryl cirkel voor de perfecte foto voor jullie zwangerschapsaankondiging op social media:

Ballonkaart

Geef een Ideefabriek-ballonkaart. Hoe werkt het? Simpel! Blaas op, prik door en ontdek wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waarop staat dat jij zwanger bent. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Wanneer jij de ballonkaart geeft, moet diegene de ballon opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die op de kaart is geplakt. Wil je een andere tekst in de ballon? Dat is geen probleem. Bekijk hier alle beelden, informatie en shop de ballonkaart hier:

Message in the bottle

Onthul jullie blije nieuws met onze Message in the bottle. In het flesje stoppen wij jouw bericht. Als jij de kaart geeft, pakt de ontvanger het flesje en haalt het briefje eruit. Een originele en leuke manier om je zwangerschap te onthullen.

En dat is nog niet alles! Wil je meer items checken? Neem dan een kijkje in onze webshop.