fbpx

Cadeautip! Deze originele fotocadeaus wil je stiekem niet weggeven

By 2 mei 2018juli 10th, 2020Cadeau, Verjaardag
fotofabriek foto in vorm snijden cadeau

Wanneer je een persoonlijk cadeau aan iemand wilt geven is het leuk om daar foto’s voor te gebruiken. Wij hebben een aantal originele ideeën voor je op een rij gezet om iemand te verassen met een bijzonder fotocadeau.

Druk je foto af op een unieke kartonnen vorm

Kennen jullie de website Fotofabriek al? Op deze website kun je op een bijzondere manier je foto’s laten afdrukken. Wij zijn groot fan van een foto afdrukken op karton. Het karton maakt het licht van gewicht en makkelijk om op te hangen of ergens neer te zetten. Het tofste is nog dat je het karton in verschillende vormen kunt laten snijden. Zoals een hart, wolk, huis, zeshoek, cijfers of letters. Je kunt hier alle opties vinden. Leuk idee voor bijvoorbeeld een kinderkamer: een foto laten afdrukken in de vorm van een raket of een vrachtauto. Via de online editor kun je het super makkelijk zelf ontwerpen en bestellen. Zo heb je op een goedkope en bijzondere manier een foto als cadeau!


Tijdlijn van foto’s

Als je de ontvanger van het cadeau al een tijdje kent, zou je als verassing een tijdlijn van foto’s kunnen maken. Ben je bijvoorbeeld al 5 jaar vriendinnen en wil je een cadeau geven voor jullie jubileum? Zoek dan foto’s van jullie uit elk jaar dat jullie elkaar kennen en maak daar een tijdlijn van. Dit kan door een fotocollage te maken en deze in te lijsten. Of ga op een regenachtige zaterdagmiddag eens aan de knutsel en ga aan de slag met scrapbooken.

scrapbook

Plak er een foto op

Een ander idee is om een foto op het etiket van een fles wijn, of biertjes te plakken. Hier kun je een voorbeeld vinden hoe je dit kunt doen. Je zou ook een fotokaartje kunnen versturen, dit kun je gemakkelijk online bestellen. Ander idee: druk een foto af op een taart of tompouces, de Hema is hier echt een ster in!

Populairste producten in de Ideeshop:

Kun je geen genoeg krijgen van onze cadeautips? Bekijk dan eens onze gehele cadeaupagina.