Skip to main content

Vaderdag: originele cadeau-ideeën om aan je vader te geven of te sturen

By 11 mei 2021Cadeau, Feestdagen
cadeaupakket bierpakket bier cadeau man ideefabriek

Voordat je het weet is het weer zover: Vaderdag. Natuurlijk wil jij je vader in het zonnetje zetten, maar wat moet je hem nu weer geven? Het lijkt elk jaar moeilijker te worden om iets origineels te verzinnen. Geen paniek: met deze originele cadeaus ben jij binnen no-time klaar voor Vaderdag.

Persoonlijke drankpakket

Maak je eigen unieke drankpakket voor Vaderdag. Sla zijn favoriete alcoholische drankjes in en verwijder het etiket op de flessen. Vervang die met de wijn- en bieretiket van Ideefabriek. Op het etiket kun jij een gelegenheid opschrijven wanneer hij het drankje mag drinken:

Cadeaubox

Heb je al een cadeau maar zoek je een originele manier om het te verpakken? Dan is onze cadeaubox iets voor jou:

Kraskaart of ballonkaart

Wil je iets leuks doen met je vader? Bijvoorbeeld lekker uit eten, een nachtje weg of iets anders leuks. Geef op Vaderdag een kraskaart of ballonkaart waar je het cadeau alvast in onthult. Laat de voorpret beginnen!

Cadeaupakketten voor Vaderdag

Geef of verstuur je vader een cadeaupakket. Je kunt uit de volgende pakketten kiezen:

Memory box

Verzamel al jullie mooie herinneringen in een memory box. Zo kun je foto’s van jou en je vader in de box stoppen of briefjes erin stoppen waarom hij de liefste vader ter wereld is. Je kunt kiezen om de box zo te bestellen of om te gaan voor een persoonlijke bedrukking erop. Dit plaatsen wij op de bovenkant van de box. Bekijk hier de details:

Gepersonaliseerde glazen fotolijst

Geef deze te leuke glazen fotolijst cadeau voor Vaderdag. Je kunt er zelfs voor kiezen om ‘m te laten bedrukken met een naam, datum of boodschap. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. Kortom: we maken ‘m helemaal voor jou op maat! Bekijk hier meer details en foto’s:

Lees ook:

Bekijk alle items in de Ideeshop 🎁 Shop hier