Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Vaderdag: originele cadeau-ideeën om aan je vader te geven

Kraskaartenset kraskaart papa uitjes uitje vaderdag vaderdagcadeau Ideefabriek voorkant

Voordat je het weet is het weer zover: Vaderdag. Natuurlijk wil jij je vader in het zonnetje zetten, maar wat moet je hem nu weer geven? Het lijkt elk jaar moeilijker te worden om iets origineels te verzinnen. Geen paniek: met deze originele cadeaus ben jij binnen no-time klaar voor Vaderdag.

Celebrate memories

Maak van Vaderdag een onvergetelijke dag door herinneringen op te halen. Ontdek onze selectie van cadeaus waarmee je herinneringen kunt creëren en koesteren. Van gepersonaliseerde fotolijst tot glazen memorybox.

Redenen waarom

Wil je je vader overladen met liefde? Dan is deze cadeaubox perfect! De box bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan om 10 redenen waarom je van hem houdt, 60 redenen waarom je trots op hem bent of 20 redenen waarom hij de beste papa ooit is. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens. Wij hebben ook een poster-variant:

Cadeaubox voor Vaderdag

Heb je al een cadeau maar zoek je een originele manier om het te verpakken? Dan is onze gepersonaliseerde cadeaubox iets voor jou:

Onthullingskaart

Wil je iets leuks doen met je vader? Bijvoorbeeld lekker uit eten, een nachtje weg of iets anders leuks. Geef het op een originele manier met onze (kras)kaarten, ballonkaart of Message in the bottle. Laat de voorpret beginnen!

Bucketlist

Wat hebben jullie nou altijd samen al willen doen? Maak je dromen waar met deze bucketlist kraskaartenset of koop een traditioneel bucketlistboek op Bol.com.

Persoonlijke drankpakket

Maak je eigen unieke drankpakket voor Vaderdag. Sla zijn favoriete alcoholische drankjes in en verwijder het etiket op de flessen. Vervang die met de wijn- en bieretiket van Ideefabriek. Op het etiket kun jij een gelegenheid opschrijven wanneer hij het drankje mag drinken:

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Search