Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, woe en do 🚚 |
Bestel snel! Volgend verzendmoment:
Winkelwagen

Vaderdag: originele cadeau-ideeën om aan je vader te geven of te sturen

Cadeaubox m voorbeeld bedrukken cadeaupakket gepersonaliseerd wit voorbeeld

Voordat je het weet is het weer zover: Vaderdag. Natuurlijk wil jij je vader in het zonnetje zetten, maar wat moet je hem nu weer geven? Het lijkt elk jaar moeilijker te worden om iets origineels te verzinnen. Geen paniek: met deze originele cadeaus ben jij binnen no-time klaar voor Vaderdag.

Celebrate memories

Maak van Vaderdag een onvergetelijke dag door herinneringen op te halen. Ontdek onze selectie van cadeaus waarmee je herinneringen kunt creëren en koesteren. Van gepersonaliseerde fotolijst tot glazen memorybox.

Persoonlijke drankpakket

Maak je eigen unieke drankpakket voor Vaderdag. Sla zijn favoriete alcoholische drankjes in en verwijder het etiket op de flessen. Vervang die met de wijn- en bieretiket van Ideefabriek. Op het etiket kun jij een gelegenheid opschrijven wanneer hij het drankje mag drinken:

Cadeaubox

Heb je al een cadeau maar zoek je een originele manier om het te verpakken? Dan is onze gepersonaliseerde cadeaubox iets voor jou:

Cadeaubox – Redenen waarom

Wil je je vader overladen met liefde? Dan is deze cadeaubox perfect! De box bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan om 10 redenen waarom je van hem houdt, 60 redenen waarom je trots op hem bent of 20 redenen waarom hij de beste papa ooit is. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens.

Kraskaart, ballonkaart of Message in the bottle

Wil je iets leuks doen met je vader? Bijvoorbeeld lekker uit eten, een nachtje weg of iets anders leuks. Geef het op een originele manier met onze kraskaarten, ballonkaart of Message in the bottle. Laat de voorpret beginnen!

Persoonlijke illustratie voor Vaderdag

Ideefabriek maakt aan de hand van jouw aangeleverde foto’s een custom made lijntekening. Wellicht een mooi portret met zijn tweetjes of van het hele gezin? Bekijk hier de details:

Bucketlist

Wat hebben jullie nou altijd samen al willen doen? Koop als vaderdagcadeau een bucketlistboek en schrijf jullie dromen hier in op. We verkopen het bucketlist boek los, maar we hebben ook een kraskaartenset.

Lees ook: