Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Interieurcadeau! Deze drie (woon)cadeaus zijn perfect voor een housewarming

cactus

Het is altijd lastig om voor een verjaardag of housewarming een leuk (woon)cadeautje te scoren. Je wilt natuurlijk niet dat jouw cadeautje straks tussen de rommel op zolder beland. Wij vroegen daarom aan een expert om drie leuke inspiratietips voor een origineel interieurcadeau.

Wie die expert is? Dat is Tessa! Zij is 26 jaar en runt het Instagramaccount @huisje.vol.leuks waar zij haar wooninspiratie op deelt. Dus als iemand verstand heeft van leuke interieurcadeautjes dan is zij het wel! Dit zijn haar drie tips.

I will survive

cactus

Een plant of bosje bloemen cadeau geven is natuurlijk leuk. Maar zeg nou eerlijk… Het is heel moeilijk om deze langer dan een week in leven te houden. Geef daarom een cactus cadeau en hang er een label aan met de tekst ‘I will survive’. Een leuk cadeau, met een knipoog.

Inlijsten maar

Fotocadeaus zijn heel leuk en origineel, maar wat dacht je van een eigen gemaakte tekst? Dat kan een persoonlijke boodschap zijn, iemand zijn naam of een mooi gedicht. Schrijf het op mooi papier en lijst het in. Wil je leren handletteren, bekijk dan eens deze beginnersvideo. Is netjes schrijven niet je ding? Je kunt het natuurlijk ook via de computer ontwerpen en uitprinten.

Papier hier

flow

Is diegene dol op papier? Dan is dit het perfecte (woon)cadeau. Tijdschrift Flow heeft een speciaal boek uitgebracht voor papierliefhebbers. Het blad bestaat uit meer dan driehonderd pagina’s vol briefpapier, labels, stickers, inpakpapier en posters. Wil je liever het boek zelf houden? Je kunt er ook delen van weggeven. Zo kun je in het blad een verjaardagskalender vinden, die kun je eruit halen en aan een klembord hangen. Leuk om aan iemand te geven die jarig is of net een nieuw huis heeft.

Neem een kijkje in onze shop:

Zoek