Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, woe en do 🚚 |
Bestel snel! Volgend verzendmoment:
Winkelwagen

Jarig in coronatijd: maak een jarige blij met dit verjaardagspakket

bucketlistboek cadeau cadeaupakket

Het is een gekke tijd. Mensen blijven thuis en zoeken zo min mogelijk sociale contacten op. Jarig zijn in deze ‘coronatijd’ is dan ook geen feestje. Steek daarom een jarige een hart onder de riem en geef één van onze Ideefabriek-verjaardagspakketten.

Speciaal voor jarigen hebben wij verjaardagspakketten gemaakt. Dit cadeautje kunnen we naar jou sturen, maar we kunnen hem ook namens jou direct naar de jarige sturen. Wel zo handig!

Wat zit er in een verjaardagspakket?

Van een verwenmomentje tot dromen waar maken; we hebben voor ieder wat wils. Bekijk in onze shop de cadeaupakketten in detail:

Nog meer cadeaus om te geven in de coronatijd

Naast verjaardagen zijn er nog meer bijzondere momenten die we door het coronavirus niet met elkaar kunnen delen. Een vriendin is bevallen, een familielid kan wel een steuntje in de rug gebruiken, je collega gaat met pensioen en ga zo maar door. Helaas kunnen we door alle maatregelen deze momenten niet met elkaar delen en ook niet zomaar bij elkaar op de stoep staan met een cadeautje. Wij zijn jullie redder in nood: deze cadeaus kun je opsturen en zo maak je alsnog van elke gelegenheid een feestje.

Meer cadeautips: