fbpx

Jarig in coronatijd: maak een jarige blij met dit verjaardagspakket

By 20 maart 2020mei 4th, 2020Cadeau, Verjaardag
bucketlistboek cadeau cadeaupakket

Het is een gekke tijd. Mensen blijven thuis en zoeken zo min mogelijk sociale contacten op. Jarig zijn in deze ‘coronatijd’ is dan ook geen feestje. Steek daarom een jarige een hart onder de riem en geef één van onze Ideefabriek-verjaardagspakketten.

Speciaal voor jarigen hebben wij verjaardagspakketten gemaakt. Dit cadeautje kunnen we naar jou sturen, maar we kunnen hem ook namens jou direct naar de jarige sturen. Wel zo handig!

Wat zit er in een verjaardagspakket?

Wij hebben vier opties:

1. Bucketlist boek

cadeaupakket bucketlist boek cadeau

Beeld: Ideefabriek

Het is een feestje in een brievenbuspakket. Zodra de jarige de doos opent, wordt hij/zij verwelkomt door wat confetti, een ballon en een toeter. Het cadeau is heel toepasselijk in deze tijd: een bucketlist boek. De jarige kan doelen opschrijven die hij of zij na de coronatijd graag wilt doen. Je kunt kiezen uit twee bucketlist boeken: één die alleen voor de jarige zelf is en een bucketlist boek die de jarige samen met iemand kan invullen. We doen er ook een verjaardagskaartje bij, waar jij een verjaardagsboodschap op kunt schrijven of je laat dit door ons doen. Het wenskaartje kun je zelf uitkiezen uit onze collectie.

2. Tegoedbonnen boek

verjaardag cadeau pakket ideefabriek

Beeld: Ideefabriek

Het perfect cadeau voor als je cadeaustress hebt: een boekje vol tegoedbonnen van HOP. In het boekje zitten twaalf cadeaubonnen voor een dagje weg, etentje, lunch en nog veel meer. De bonnen scheur je makkelijk uit, kan ze dichtvouwen tot envelop en sluiten met de bijgeleverde stickers. We doen ook in dit pakketje confetti, een ballon, een toeter en een wenskaartje erbij, die je uit onze eigen collectie kunt selecteren.

3. Brownie cadeaupakket

verjaardag cadeau verjaardagspakket brownie

Beeld: Ideefabriek

Dit pakket is ideaal als verjaardagscadeau, voor een jubileum of ander feestelijk moment. Zodra je de doos opent, wordt je verwelkomt door wat confetti, een ballon en een toeter. Is het voor een verjaardag? Dan doen we er ook een muziekkaars bij. Het cadeautje wordt iedereen blij van: brownie bakmix. Ook in dit pakket doen we een wenskaart erbij, die je zelf uitkiest uit onze collectie.

4. Verwenpakket

spa ontspannen

Beeld: Ideefabriek

Gun jij iemand in deze coronatijd een relaxmomentje? Bestel dan dit cadeaupakket. Zodra je de doos opent, wordt je verwelkomt door wat confetti, een mini-kaarsje en een zak vol Mood Of The Day Soaps van CoolSoap. Dit zijn zeepvlokken die je kunt gebruiken in bad, als zeep of om items als je lades, auto of handtas beter te laten ruiken. De vlokken zijn in de geuren lavendel en kamille. Ook in dit pakket doen we een wenskaart erbij, die je zelf uitkiest uit onze collectie.

Direct bezorgen

Wil je het pakket direct laten bezorgen bij de jarige? Schrijf dan bij ‘bestelnotities’ tijdens het afrekenen het adres van de jarige en wat je op het kaartje wilt hebben*. Wij schrijven dan – met de hand – de boodschap op de kaart en doen hem voor je op de bus. Bekijk hier meer foto’s en bestel dit unieke cadeau hier:

*Schrijf bij de ‘bestelnotities’ ook welk wenskaartje je wilt ontvangen en wanneer je wilt dat het pakketje wordt verstuurd. Als je voor 12.00 uur besteld, kunnen wij het pakket dezelfde dag nog verzenden via PostNL.

Nog meer cadeaus om te geven in de coronatijd

Naast verjaardagen zijn er nog meer bijzondere momenten die we door het coronavirus niet met elkaar kunnen delen. Een vriendin is bevallen, een familielid kan wel een steuntje in de rug gebruiken, je collega gaat met pensioen en ga zo maar door. Helaas kunnen we door alle maatregelen deze momenten niet met elkaar delen en ook niet zomaar bij elkaar op de stoep staan met een cadeautje. Wij zijn jullie redder in nood: deze cadeaus kun je opsturen en zo maak je alsnog van elke gelegenheid een feestje.

Ook leuk om te geven:

Meer cadeautips?

Check dan eens deze ideeën: