fbpx

Kraamcadeau, verjaardag, pensioen en meer originele cadeaus om te geven in coronatijd

By 28 maart 2020juli 10th, 2020Baby, Cadeau, Pensioen, Verjaardag
kraamcadeau pakket baby ideefabriek

Een vriendin is bevallen, een goede kennis zou zijn verjaardag vieren, een familielid kan wel een steuntje in de rug gebruiken en je collega gaat met pensioen. Door het coronavirus leven we in gekke tijden, maar de bijzondere momenten gaan gewoon door. Helaas kunnen we door alle maatregelen deze momenten niet met elkaar delen en ook niet zomaar bij elkaar op de stoep staan met een cadeautje. Wij zijn jullie redder in nood: met deze pakketten maak je alsnog van elke gelegenheid een feestje.

Moederdag

Eens per jaar staan alle mama’s van Nederland in het zonnetje. Over deze editie van Moederdag hangt door het coronavirus echter een donker wolkje. Even op bezoek gaan bij je moeder zit er jammer genoeg niet in. Om dit bijzondere moment toch te vieren – en je mama eens te verwennen – sturen wij namens jou één van onze cadeaupakketten:

Kraamcadeau

Normaal ga je op kraamvisite, maar ook dat zit er door het coronavirus helaas niet in. Wel zo fijn om de kersverse mama en papa te vertroetelen met een cadeautje! Stuur daarom dit Ideefabriek-cadeaupakket op. In het brievenbuspakket zit naast veel confetti, ballon, toeter, nog een cadeau bij. Je kunt kiezen uit twee opties:

  • Een box met fotokaarten bij. In de box zitten geïllustreerde kaarten geschikt voor jongens en meisjes, waarmee je het eerste jaar van je kind kunt vastleggen. Hoe toepasselijk in deze tijd!
  • Een tegoedbonnen boek van HOP. Hier zitten twaalf tegoedbonnen die jij kunt uitdelen aan kersverse mama’s. Het boekje geef je dus niet aan de mama, maar je deelt de bonnen uit. Bonnen voor: lunch, schoon huis, homemade maaltijd en nog veel meer!

We doen er ook een wenskaartje bij, waar jij een boodschap op kunt schrijven. Het wenskaartje kun je zelf uitkiezen uit onze collectie. Meer foto’s van het pakket of meteen bestellen doe je hier:

Zwangerschap aankondigen

Je bent zwanger en wilt het het liefst aan je vrienden en familie vertellen. Maar hoe doe je dat nu je zoveel mogelijk binnen moet blijven? Met onze kraskaart of ballonkaart! Stuur één van deze twee unieke kaarten op naar vrienden of familie en zorg ervoor dat je bij de onthulling gaat videobellen. Zo kun je dit bijzondere moment toch nog beleven, maar dan digitaal. Bekijk hier meer foto’s en meer informatie over deze kaarten:

Verjaardag

Is iemand jarig in de coronatijd? Laat Ideefabriek jouw verjaardagspakket versturen. Het is een feestje in een brievenbuspakket. Zodra de jarige de doos opent, wordt hij/zij verwelkomt door wat confetti, een ballon en een toeter. Wat betreft het verjaardagscadeau hebben wij twee opties: een bucketlist boek,of een tegoedbonnen boek. We doen er ook een verjaardagskaartje bij, waar jij een verjaardagsboodschap op kunt schrijven of je laat dit door ons doen. Het wenskaartje kun je zelf uitkiezen uit onze collectie.

Bekijk hier meer foto’s en bestel dit unieke cadeau hier:

Wil je een iets kleiner cadeau geven? Ga dan voor deze te schattige cadeaudoosjes:

Verjaardag, jubileum of ander feestelijk moment

Dit pakket is ideaal als verjaardagscadeau, voor een jubileum of ander feestelijk moment. Zodra je de doos opent, wordt je verwelkomt door wat confetti, een ballon en een toeter. Is het voor een verjaardag? Dan doen we er ook een muziekkaars bij. Het cadeautje wordt iedereen blij van: brownie bakmix. Ook in dit pakket doen we een wenskaart erbij, die je zelf uitkiest uit onze collectie.

Pensioen

Als iemand met pensioen gaat, wil je natuurlijk stilstaan bij dit bijzondere moment. Helaas is dit in deze tijd niet mogelijk, maar je kunt wel degelijk iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt. Stuur daarom een cadeaupakket vol confetti, een toeter, een ballon en heel toepasselijk: een boek voor pensionarissen. Het boek staat vol met leuke sudoku’s, woordzoekers, magische vierkanten, woordladders, lettervullers en nog veel meer.

We doen er ook een wenskaartje bij, waar jij een boodschap op kunt schrijven. Het wenskaartje kun je zelf uitkiezen uit onze collectie. Meer informatie of direct bestellen? Dat doe je hier:

Verwenmomentje

Gun jij iemand in deze coronatijd een relaxmomentje? Bestel dan dit cadeaupakket. Zodra je de doos opent, wordt je verwelkomt door wat confetti, een mini-kaarsje en een zak vol Mood Of The Day Soaps van CoolSoap. Dit zijn zeepvlokken die je kunt gebruiken in bad, als zeep of om items als je lades, auto of handtas beter te laten ruiken. De vlokken zijn in de geuren lavendel en kamille. Ook in dit pakket doen we een wenskaart erbij, die je zelf uitkiest uit onze collectie.

Gender reveal

Een gender reveal party zit er op dit moment even niet in, maar er zijn alternatieven! Bestel onze kraskaarten. Videobel met je familie en vrienden en laat ze de kaarten krassen terwijl jullie aan het bellen zijn. Zo kun je dit bijzondere moment toch nog beleven, maar dan digitaal. Shop de kraskaarten hier:

Meer cadeautips?

Check dan eens deze ideeën: