Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Kraamcadeau, verjaardag, pensioen en meer originele cadeaus om te geven in coronatijd

kraamcadeau pakket baby ideefabriek

Een vriendin is bevallen, een goede kennis zou zijn verjaardag vieren, een familielid kan wel een steuntje in de rug gebruiken en je collega gaat met pensioen. Door het coronavirus leven we in gekke tijden, maar de bijzondere momenten gaan gewoon door. Helaas kunnen we door alle maatregelen deze momenten niet met elkaar delen en ook niet zomaar bij elkaar op de stoep staan met een cadeautje. Wij zijn jullie redder in nood: met deze cadeaus maak je alsnog van elke gelegenheid een feestje.

Update: dit artikel is verouderd.

Kraamcadeau

Normaal ga je op kraamvisite, maar ook dat zit er door het coronavirus helaas niet in. Wel zo fijn om de kersverse mama en papa te vertroetelen met een cadeautje! Stuur daarom een cadeautje op:

Zwangerschap aankondigen

Je bent zwanger en wilt het het liefst aan je vrienden en familie vertellen. Maar hoe doe je dat nu je zoveel mogelijk binnen moet blijven? Stuur één van deze unieke items op naar vrienden of familie en zorg ervoor dat je bij de onthulling gaat videobellen. Zo kun je dit bijzondere moment toch nog beleven, maar dan digitaal. Bekijk hier meer foto’s en meer informatie over deze producten:

Pensioen

Als iemand met pensioen gaat, wil je natuurlijk stilstaan bij dit bijzondere moment. Helaas is dit in deze tijd niet mogelijk, maar je kunt wel degelijk iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt. Stuur daarom een cadeau op:

Zoek