Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Uitdeelcadeautjes: inspiratie voor kleine cadeautjes om te trakteren

Uitdeelcadeautjes inspiratie Hema

Het uitdelen van cadeautjes op school of kinderdagverblijf is altijd een spannend moment voor kinderen. Als je op zoek bent naar leuke en betaalbare opties, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat je inspireren door deze uitdeelcadeautjes van HEMA.

Voordat we losbarsten met inspiratie, een kleine tip: houd bij het kiezen van uitdeelcadeautjes rekening met de leeftijd en interesses van de kinderen. En vergeet niet om de regels rondom trakteren op jouw school of kinderdagverblijf te checken.  

Bellenblaas

Bellenblaas is altijd een hit bij kinderen. Het is betaalbaar en biedt eindeloos speelplezier voor de kids. Wikkel om de bellenblaas met een touwtje nog wat lekkers te snacken, zoals jellybeans of aardbeisnoepjes. Wil je iets origineels? Plak dan een gepersonaliseerde wikkel om de bellenblaas of maak een mooi knutselwerkje ervan. Knutsel bijvoorbeeld twee vlindervleugels en plak de bellenblaas in het midden.

Traktatiedoosjes in ballonnen

Geef de kinderen kleine traktatiedoosjes gevuld met lekkernijen zoals rozijntjes, mini-koekjes of gedroogd fruit. Tegen een lekker tussendoortje zeggen kinderen geen nee! Wil je iets origineels? Stop de traktatiedoosjes dan in ballonnen. Vul met helium en schrijf op elke ballon een naam. Eenmaal op school of kinderdagverblijf kunnen jullie de ballonnen uitdelen. Zij moeten vervolgens de ballon lekprikken om de traktatie te krijgen.

Stuiterballen

Stuiterballen blijven populair. Kinderen vinden het geweldig om ze te laten stuiteren en ermee te spelen. Ideaal uitdeelcadeau dus voor op school of kinderdagverblijf. Je kan de stuiterballen in een cadeautasje doen en individueel uitdelen. Of vul een grote glazen vaas vol met stuiterballen. Dat is nog eens een entree! Vervolgens mogen de kids één voor één een stuiterbal uit de vaas kiezen. Leuk om ‘m dan juist te vullen met een gevarieerd aanbod.

Jellybeans dino

Origineel en ook nog een weinig werk: deze jellybeans dino. Vouw de dino en doosjes in elkaar, stop de jellybeans in de doosjes en je bent klaar voor het traktatiemoment.

Chocolade medailles

Verras de kinderen met heerlijke chocolade medailles. Het uitdelen van de cadeautjes (en dus om de nek hangen van de kinderen) is dan gelijk een feestelijk moment. Aan de medailles kan je misschien ook nog andere dingen rijgen zoals extra snoepjes of speeltjes om extra uit te pakken. 

Danslinten

Danslinten zijn kleurrijk, creatief en zien er super feestelijk uit. Kinderen kunnen ermee zwaaien, dansen en hun eigen bewegingen bedenken. Zeker een aanrader als uitdeelcadeautje. Maak het compleet door in een cadeautasje niet alleen de danslint te doen, maar ook een feesthoedje, toeter en wat lekkers.

Zit er een leuk idee tussen? Mooi! Bovenstaande inspiratie kun je shoppen bij HEMA. Daar vind je ook handige uitdeelzakjes en leuke accessoires om de traktatie compleet te maken. Bekijk alle uitdeelcadeautjes van de HEMA hier. 

Vergeet de taart niet!

Uitdeelcadeautjes: check! Heb je alles thuis ook al geregeld voor de verjaardag van je zoon of dochter? Zo is een heerlijke verjaardagstaart een onmisbaar onderdeel. Of je nu kiest voor een klassieke slagroomtaart, fototaart of dripcake: het zal de jarige zeker blij maken. Als je op zoek bent naar inspiratie voor smakelijke verjaardagstaarten, neem dan eens een kijkje op hema.nl. Hier vind je een groot aanbod aan heerlijke taarten die een verjaardag onvergetelijk te maken. 

Neem een kijkje in onze shop:

Dit artikel is gesponsord door HEMA.

Zoek