Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Ultieme kerstcadeau! Dit bierpakket wil elke bierliefhebber hebben

Zoek je nog een leuk (kerst)cadeau voor iemand die toevallig ook van bier houdt? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben een leuk cadeau gespot: een bier adventskalender. 

Beery Christmas

Ja, je leest het goed. Een adventskalender voor bier genaamd Beery Christmas. Voor €69,90 bestel je deze kalender online en binnen enkele dagen krijg je een grote doos thuis gestuurd. Je kunt de box natuurlijk ook direct naar het adres sturen van diegene die dit kerstcadeau van jou krijgt.

Het concept

Hoe werkt het? In deze doos zitten 24 speciaalbiertjes van over de hele wereld. Vanaf 1 december mag je de eerste openmaken en de laatste drink je op kerstavond. Het eerste vakje wat je openmaakt bevindt zich linksonder, bij ‘start’. Als je het vakje opent zie je een biertje. Aan de binnenkant van het luikje kun je een omschrijving vinden van de smaak van het biertje. Maar dat niet alleen, er staat ook een zoekopdracht op voor het volgende vakje wat je mag openmaken. Een speurtocht, leuk! Ben je benieuwd naar meer informatie? Bekijk dan de website van Beery Christmas.

christmas kerst beery christmas kerstcadeau
Beeld: ideefabriek

Neem een kijkje in onze shop:

Zoek