Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Handige tip! Zo kun je leuk en origineel je drankjes koelen tijdens een feestje

Drinken in kruiwagen en emmers 2

Geef je binnenkort een feestje waarbij je wilt dat iedereen zelf zijn of haar drinken kan pakken? Wij hebben een leuk idee hoe je het drinken koel kunt houden en ook nog eens leuk kunt presenteren!

Cheers!

Wij schreven al eens een artikel over hoe je kunt voorkomen dat je verjaardag of feestje in een kringetje gevierd wordt. Een van de tips is om ervoor te zorgen dat je gasten zelf hun drinken kunnen pakken. Je kunt natuurlijk de wijn, bier en frisdrank koel houden in de koelkast, maar je kunt het ook anders aanpakken!

Je zou namelijk het drinken kunnen koelen in een kruiwagen en emmers! Naast de kruiwagen en emmers is het enige wat je verder moet regelen:

  • Een gezellig tafelkleed wat de binnenkant van de kruiwagen wat opfleurt en ook beschermt tegen het water
  • IJsklontjes
  • Bier- en wijnopener
  • Bekertjes

Als je het op deze manier presenteert is het voor je gasten direct duidelijk dat ze zelf hun drinken kunnen pakken en ben je zelf niet de hele avond bezig om anderen van drinken te voorzien. Bedank ons later maar ;).

Drinken presenteren in kruiwagen en emmers

Mocht je ook over een limonadetap beschikken, deze zijn ook zeer geschikt voor een feestje, je kunt ze bijvoorbeeld vullen met Sangria, je leest hier meer over in dit artikel.

Search